View Single Post
Vechi 26.04.2010, 00:56:14
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

194. Iubirea de Dumnezeu și iubirea pentru Dumnezeu (XIV)

Iubirea de Dumnezeu vine după cunoștința vieții, și așa poate ea să aducă cu sine nașterea de sus, din cer:

“ Vin Eu și îi spun omului taina aceasta, care a fost înțeleasă și purtată peste pământ de apostolii Mei cei îmbrăcați în Duhul Sfânt, pentru ca prin El, prin Duhul Sfânt, să o împartă peste oameni și să ia oamenii cunoștința vieții și apoi iubirea de Dumnezeu [...] Cine are iubire de Dumnezeu, acela poate, iar cine are iubire de el însuși pe pământ, acela nu poate să se nască de sus, din cer, din Mine […]” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 12-07-2005)

Iubirea de Dumnezeu se învață numai din Cartea de la Pucioasa, Scripturile cele Noi intitulate “Cuvântul lui Dumnezeu”, în care vorbesc multe duhuri , printre care a vorbit și duhul lui Ilie despre această iubire, în ziua sărbătorii lui (20 iulie/2 august):

“– O, poporul Meu, s-a făcut cuvânt în cartea Mea Ilie proorocul. Învață bineiubirea de Dumnezeu, poporul Meu. Vezi cum citești în Scripturi despre lucrarea celor binecuvântați de Tatăl Meu la venirea Mea cu plata pentru lucrul fiecăruia.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 2-08-2005)

Iubirea de Dumnezeu trebuie să fie har ceresc în om. “Domnul” Pucioasei se teme să nu rămână dator cu ceva omului care nu are har:

Iubirea de Dumnezeu trebuie să fie har ceresc în om, poporul Meu. [...] De două mii de ani am spus acest cuvânt, și de două mii de ani cei ce dau să vină după Mine se fac farisei între Mine și ei, căci omul nu are har, nu are iubire de Dumnezeu pentru Dumnezeu, ci are pentru sine, și Mă scoate pe Mine dator pentru calea lui înspre Mine. [...] Iubirea de Dumnezeu se face har ceresc în om, și se împarte, și Îl împarte pe Dumnezeu când ea este ca Dumnezeu în om” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 12-02-2006)

Într-un dialog între “Domnul Pucioasei” și “Maica Domnului Pucioasei” ( dialog la care au tras cu urechea și liderii pucioși și l-au consemnat cuvânt cu cuvânt), El îi explică Ei că numai cel ce are duh smerit poate să asculte cu iubire de Dumnezeu , și viceversa, cel ce are duhul ascultării este smerit și păzit la suflet de orice ispită:

“O, mama Mea, am petrecut cu sărbătoarea ta în mijlocul poporului cuvântului Meu. Viață călăuzită voiesc să aibă el. Cel ce ascultă din iubire de Dumnezeu, acela are duh smerit și ține departe de el orice ispită, orice încercare, căci duhul ascultării aduce în inima omului smerenia cea păzitoare de suflet, mamă. Amin.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 28-08-2006)

Într-un dialog tainic între “Tatăl Savaot al Pucioasei” și “Fiul Emanuel al Pucioasei” (recepționat și consemnat cuvânt cu cuvânt de către liderii pucioși) sunt blamați acei care, din neiubire de Dumnezeu, se cred și se fac mai mari decât învățătorii lor cei de la Dumnezeu (liderii pucioși) și îi disprețuiesc pe aceștia și nu-i ascultă atunci când ei voiesc să-i dea viață prin “Cuvântul lui Dumnezeu” cel rostit la Pucioasa:

O, Fiule Emanuel, să Te asculte poporul acestui râu de cuvânt și să-Ți fie rod, și să-Ți fie ucenic. Amin. Cel ce este mai mare ca Tine, prin neascultare este el așa. Cel ce trece peste învățătorul cel de la Dumnezeu, acela prin neiubire de Dumnezeu se face mai mare peste el însuși decât învățătorul său, și așa își disprețuiește el învățătorul, care i-ar da lui viață de la Dumnezeu prin cuvântul cel rostit.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 14-10-2006)

Duhul care își ia numele “Arhanghelul Mihail” ia cuvântul și lămurește lucrurile: Cei ce vin la învățat la Pucioasa, dar nu-i iubesc pe învățătorii (adică, pe liderii pucioși) care le aduc învățătură din cer, și nu-i ascultă în mod necondiționat, și nu se supun lor, aceia din neiubirea de Dumnezeu” fac această neiubire de învățători și neascultare și nesupunere:

Aduceți Domnului slavă și cinste, precum noi, îngerii Lui, lucrăm, și dați-vă Lui ucenici destoinici, cu care să destupe izvoarele căutărilor cerești în orice suflet de pe pământ, dar nu uitați lucrarea îngerilor lui Dumnezeu în cer sus, și pe pământ jos, căci nu este iubire de Dumnezeu în om, decât prin ascultare ca în cer, ca între îngerii lui Dumnezeu între ei și Dumnezeu. [...] Iată, taină rostesc, Stăpâne, peste poporul cel adunat azi la sărbătoarea îngerilor Tăi: neiubirea de Dumnezeu a celor ce vin pe cale cu Domnul, aceasta vine când cel ce stă la învățat nu-l iubește pe cel prin care Domnul îi dă lui învățătură de viață pentru duh de ascultare și de supunere apoi.(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 21-11-2006)

Într-un dialog tainic între “Tatăl Pucioasei” și “Fiul cel scump al Pucioasei” (recepționat și consemnat cuvânt cu cuvânt de către liderii pucioși) sunt căinați acei creștini “din popor” care, din neiubire de Dumnezeu, n-au scăpat de iubirea de sine și de cincizeci de ani încoace au tot plecat din “raiul” pucios și s-au rătăcit în lumea largă:

Dacă poporul cel de cincizeci de ani ar fi voit să învețe iubirea de Dumnezeu, ar fi scăpat de iubirea de ei lângă Noi, și ar fi avut iubire de fii și n-ar mai fi luat de la Noi avere din cer ca să plece cu ea afară, ca să plece în lume, după ce Ne-a auzit pe Noi la ușă, Fiule scump.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 21-11-2006)

Pucioșii nu stau deoparte nici de politică. În mai multe “Cuvinte” ei au făcut lobby pentru alegerea și realegerea și reconfirmarea lui Traian Băsescu ca președinte, iar la alegeri au votat constant cu PDL-ul. Au impus adepților lor zile de post sever și rugăciune cu mâinile ridicate ca să dea Dumnezeu gândul cel bun poporului român, duh de înviere și iubire de Dumnezeu, ca voteze cu partidul favorit al pucioșilor (PDL) împotriva “celor potrivnici” care lucrează cu duhul întunericului:

“[…] scularea poporului român, și apoi biruința lui în numele Meu asupra celor potrivnici din mijlocul lui, care se zbat să-l abată pe el pe căile nedreptății și ale părăsirii de Dumnezeu și ale rătăcirii, poporul Meu. O, scoală-te cu putere de credință și stai înaintea Mea cu mânuțe ridicate de rugăciune și cu gurițe strigătoare pentru salvarea neamului român de sub duhul întunericului din mijlocul lui și pentru luminarea lui cu lumina Duhului Sfânt, căci Eu și cu cerul Meu de sfinți și de îngeri lucrăm să așezăm putere de Duh Sfânt peste el, sculare și trezire apoi, duhul învierii și iubire de Dumnezeu peste el, că am de la Tatăl Savaot vreme de slavă pentru neamul român, în mijlocul căruia Eu, Domnul, am acum masa Mea de cuvânt […]” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 13-5-2007)

Last edited by mariamargareta; 26.04.2010 at 01:01:26.