View Single Post
Vechi 26.04.2010, 02:13:35
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

194. Iubirea de Dumnezeu și iubirea pentru Dumnezeu (XV)

Duhurile care își iau numele colectiv “Șfinții Apostoli Petru și Pavel” iau și ele cuvântul și îl definesc pe cel ce Îl iubește pe Dumnezeu. Acesta este cel care nu este ascuns, ci se lasă cunoscut de Dumnezeu (prin spovedanie colectivă făcută în fața liderilor pucioși, care stau mediatori și învățători peste ei), căci este credincios în “Dumnezeul” Pucios și în “Cuvântul” Lui, și așa arată lumii întregi că are iubirea de Dumnezeu în el:

Cel ce Îl iubește pe Dumnezeu, este cel ce este cunoscut de Dumnezeu, și altfel nu este iubirea de Dumnezeu în om, Doamne. Tu ne-ai cunoscut îndoiala și ne-ai mustrat pentru necredința noastră,...” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 13-7-2007)

Pucioșii dau o nouă definiție pentru iubirea de Dumnezeu din om. Ea este suferința cea dulce pentru “Dumnezeul” Pucioasei, care îl ține pe om în ea și în El:

“O, fiilor, iubirea de Dumnezeu în om este suferința cea dulce care-l ține în Mine pe om, ...” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 8-11-2007)

Numai de la Liderii Pucioși mai poate învăța “poporul” ce este iubirea de Dumnezeu și ce este sfințenia, căci numai ei le mai au pe pământ:

“Să vină la voi poporul Meu ca să-l învățați iubirea de Dumnezeu și sfințenia, fără de care nu poate omul pentru Mine și pentru el.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 21-11-2007)

Poporul pucios este învățat duhul ascultării de liderii săi, care se naște din iubirea de Dumnezeu în om:

“Am coborât la tine cu praznic sfânt pentru mama Mea Fecioara, Ierusalime, noul Meu popor, și te învăț prin el duhul ascultării, care se naște din iubire de Dumnezeu în om, tată […]” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 4-12-2007)

Duhul Verginicăi ia cuvântul din cer și spune că iubirea de Dumnezeu se naște în om numai din “darul umilinței sfinte”:

Nu poate avea omul iubire de Dumnezeu dacă nu are în ființa lui darul umilinței sfinte, Stăpâne Doamne.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 14-12-2007)

Poporul pucios primește binecuvântare pentru iubirea de Dumnezeul Pucios și pentru post de biruință a “Dumnezeului” Pucios în ei:

“Binecuvântată să vă fie iubirea de Dumnezeu și zilele de post pentru biruința lui Dumnezeu în voi, dacă veți iubi pe Dumnezeu în ele.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 18-12-2007)

Iubirea de Dumnezeu atrage după sine iertarea păcatelor toate. Exemple vii de iubire de Dumnezeu biruitoare au fost mucenicii mărturisitori, femeia cea păcătoasă sau mucenicul Gheorghe:

“ Dar cei ce Mă iubeau cu putere le erau iertate păcatele toate prin iubirea lor de Dumnezeu, iar ei Mă mărturiseau de Dumnezeu al lor, și pe ei mucenici ai Mei mărturisitori curajoși, nefugind ei de cruce și de răbdarea de sub ea, căci iubirea de Dumnezeu îi stăpânea pe ei ca și pe femeia cea păcătoasă, care Mi-a adus miresme ca semn al credinței în Mine și al iubirii ei de Dumnezeu, iubire mare, drept pentru care i-au fost iertate toate păcatele ei, și apoi am zis despre ea că mult a iubit și mult i s-a iertat ei. [...]Iată, sărbătorim pe mucenicul Gheorghe, care n-a fugit de prigoana cea pentru credința lui și pentru multa lui iubire de Dumnezeu, căci cei ce cred cu putere nu sunt biruiți, fiindcă îi apără pe ei puterea credinței cea făcătoare de putere și de minuni pentru cei necredincioși și așa biruiesc ei pe prigonitorii lor cei neputincioși în credință.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 6-5-2008)

Iubirea de sine ucide iubirea de Dumnezeu din om, care apoi se desparte de Dumnezeu și cade sub anatema:

“Omul nu este adevărat în iubirea de Dumnezeu. Când omul se ascunde în el, iubirea de sine a lui se face ucidere a lui Dumnezeu în el [...] Dar de ce, tată, se întâmplă să-L părăsească omul pe Dumnezeu după ce-L iubește pe El? Cum a putut samarineanca să vină dinspre păcat înspre iubire de Dumnezeu și cum poate omul care-L iubește pe Dumnezeu să se despartă de El apoi și să cadă anatemei?” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 25-5-2008)

Dumnezeul Pucioasei îi învață pe cei aleși de El iubirea de Dumnezeu, iar aceștia se răzvrătesc și se supără și pleacă unul câte unul, din nemulțumire, judecată, zavistie și invidie pe liderii pucioși. Dar ei vor da socoteală dacă au stat frumos sau nu sub învățătura pucioșească:

“O, ia aminte, tu, cel ce te-ai răzvrătit și încă te răzvrătești în stânga și în dreapta ta! Te va pedepsi, tată, acest păcat, căci păcatul tău își va arăta rodul și vei fi pedepsit după rodul tău, și rodul te va ustura, tată, și te va învinui. O, te-am învățat mereu să fugi de duhul zavistiei și să nu-l lucrezi pe el înăuntrul și în afara ta apoi, căci el e duh viclean, tată, și apoi te pedepsește. Așa te-am învățat Eu iubirea de Dumnezeu, iar tu te supărai și Mă părăseai. [...] Toți cei care au trecut prin acest popor, aici vor fi strigați de îngeri ca să dea răspuns pentru viața lor cea de până la venirea Mea și pentru fapta lor, răspuns rușinos sau fericit, după cum le-a fost de curată inima și lucrarea și viața cu care au stat sau nu au stat frumos sub învățătura Mea, după ce au cunoscut de la Mine viața și lucrarea ei în om, iubirea de Dumnezeu în om. [...] O, poporul Meu, te învăț, tată, iubirea de Dumnezeu, și trebuie să le știi pe cele împotriva iubirii, tată. [...]Așa îl învăț Eu pe om iubirea de Dumnezeu, că iată, pe pământ e numai zavistie, numai invidie, și se clatină om pe om de pe picioare și cad grămezi oamenii, căci ei nu știu ce este iubirea de Dumnezeu și statul în picioare.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 3-6-2008)

Cei chemați de liderii pucioși la Pucioasa ca să ia de la “izvor”, adică din gura liderilor pucioși din care se scurge “Cuvântul” Pucios”, vor trebui să lucreze multă iubire de Dumnezeu și multă milă și milostenie față de liderii pucioși, învățând toate din gura lor :

“Voi, cei ce ați venit astăzi la izvor ca să învățați din el și din gura celor prin care Eu Îmi scurg cuvântul cel de viață dătător, învățați, tată, lucrarea iubirii, căci puterea iubirii va stăpâni curând, curând pământul tot și îl va spăla și îl va înnoi, dar trebuie să lucrați până atunci multă milă, multă iubire de Dumnezeu, multă, tată, multă, dar plăcută Mie și nu vouă, tată. [...] Dar mai mult decât orice căutați iubirea de Dumnezeu și faceți-vă fameni pentru împărăția Mea în voi și iubiți cu putere […]” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 2-8-2008)

Duhul care își ia numele “Maica Domnului” ia cuvântul și mustră lipsa iubirii de Dumnezeu și a credinței de pe tot pământul, ca în vremea lui Noe. Apoi ea îi îndeamnă pe oameni să ia și să-și hrănească sufletele cu “Cuvântul” Pucios care vine din gura “Domnului” și cheamă omul la viață:

“– O, dulce Fiule al Tatălui Savaot și al meu! […]Aceasta este vremea să vii: nu mai este credință pe pământ. Iată semnul când Tu trebuie să vii. Ca în vremea lui Noe oamenii de pe pământ n-au iubire de Dumnezeu și n-au credință, ci au lepădare de credință [...] Luați și mâncați și beți din gura Domnului, căci cuvântul gurii Lui se slăvește pe pământ și cheamă omul la viață, la iubire de Dumnezeu, și pe morți la înviere! [...] O, căutați nașterea voastră cea de sus, cea din Dumnezeu, ca să aveți iubire de Dumnezeu și pe ea s-o împărțiți în jur, voi, fii și fiice de pe pământ! ” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 28-8-2008)

Duhul care își ia numele “Maica Domnului” ia din nou cuvântul, folosind în vorbirea sa, la modul pozitiv, atât sintagma “iubirea de Dumnezeu” cât și “iubirea pentru Dumnezeu”, ceea ce înseamnă că le consideră echivalente:

Iubirea de Dumnezeu să înlocuiască în voi iubirea care-l scoate pe om din Dumnezeu. Învățați iubirea de Dumnezeu și tainele ei cele de sus! […] Iubirea cea pentru Dumnezeu trebuie să aibă martori pe pământ așa cum am avut eu încă de la începutul vieții mele între oameni și până la sfârșitul ei pe pământ.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 28-8-2008)