Subiect: Lumea copiilor
View Single Post
  #208  
Vechi 26.04.2010, 04:29:18
anna21 anna21 is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Mesaje: 3.451
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Vad ca este timpul sa mai inveti ceva, desi nu-mi vine sa cred ca tu ai stat numai in casa si nu ai completat vreodata un formular in SUA...nici macar la gradi pentru copii?

1. In primul rind, ca vad CLAR ca habar nu ai, deoarece ai mai repetat o data aceasta amenintare puerila, NIMENI in lumea libera nu cere permisiunea nimanui sa se adreseze pe nume mic(in SUA) sau de familie(in Ro). Vezi tu, este ca un drept dat de constitutie, dar de fapt este un lucru de bun simt, evident pentru cei care nu vad peste tot cornite iesind din televizor si oameni pe strada ca te pot deochia si blestema( Fereasca Dumnezeu sa-ti stie numele tau UNIC!! ! ! ca pierzi punctajul acumulat la fosta spovedanie, sau ceva de genul asta..doar tu stii pe unde-ti umbla mintea :)))

Daca de exemplu vine politia la usa ta si te ia "la fix" spunindu-ti pe nume, cred ca stii ce s-ar crede despre tine daca ai incepe sa-i pui la punct prin faptul ca "inca nu ati facut cunostinta":))). Pe ei nu-i intereseaza crezul tau ca oricine iti spune pe nume te poate blestema si impunge cu cornitele lor, lucru care inca mai exista doar pe la aborigeni si salbatici...si cite unii din Romania...

2. Ca urmare, singura permisiune de a te adresa se refera in ACTE(stii hirtiile alea care se completeaza) la MODUL de adresare
Mr
Ms
Mrs
Doc
Sir
Madam
Cucoana
Doamna
Madmoasela
Tov
...intelegi unde bat?

3. Singura exceptie este cazul in care te consideri a fi vre-o printesa Turandot ceva, cu o palma mai sus de Dumnezeu. In acel caz as ezita sa-ti spun pe nume asa cum Dumnezeu a insistat sa nu-i inventam nume si porecle.
1,2, 3.. daca tu nu ai auzit niciodata despre Internet privacy, poti crede ce vorbesti acolo despre formulare (nu am inteles exact despre ce formulare vorbesti).

4. In strainate este cam asa: daca eu ma prezint nume+ prenume = astept sa mi se adreseze lumea in mod formal. Daca ma prezint doar cu numele de botez= pot fi tutuita. Si chiar asa se intampla.

5. Ma deranjeaza sa-mi spui numele deoarece:
-Nu ti l-am zis niciodata (nu e cum crede fani, ca ti l-am zis in privat, nu!)
Consider ca este furt de informatie. Nu stiu de unde-l stii.
DAca nu intelegi ca este deranjant, as putea sa te ajut sa intelegi spunand ca tu te numesti in realitate COZIANU, locuiesti in Ontario si mergi la o biserica cu hramul Sf. Andrei.
Nu stiu daca este adevarat sau nu. Dar iti place? Cum te simti? Dar daca repet asta la fiecare 2-3 postari?

- ceea ce ma aduce la punctul 2: ma deranjeaza sa-mi folosesti numele deoarece lasi impresia ca stii "ceva" despre mine, ma cunosti mai bine decat ceilalti, eventual din alte circumstante.
Ceea ce este FALS! Eu habar nu am cine esti tu, nu te-am cunoscut, nu am vorbit.

- punct 3 (decurge din 2): diseminezi informatie falsa despre mine (ca m-am convertit in urma cu 2 ani, ca sunt patroana de butic, ca stau in ny etc.. ) Dand de inteles ca ma cunosti "din alte surse" intaresti minciuna pe care o construiesti pe langa mine.
Iaca, de unde a dedus fani ca ti-am spus numele meu in private?
Fratilor, habar n-am cine-i Cozia(nu).

- de ce nu-i spui lui Fani pe nume? sau noesisei? ce ti-a casunat pe mine?

Legea este in favoare mea (ar trebui sa ma interesez daca ce faci tu este stalking/harassment)
The right to speak anonymously online is protected, in the United States, by the First Amendment, and various other laws. These laws restrict the ability of the government and civil litigants to obtain the identity of anonymous speakers. The First Amendment says that "Congress shall make no law . . . abridging the freedom of speech, or of the press."This protection has been interpreted by the Supreme Court to protect the right to speak anonymously offline. In McIntyre v. Ohio Elections Commission, the Supreme Court overturned an Ohio law banning the distribution of anonymous election pamphlets. The Court said, "[a]n author’s decision to remain anonymous . . . is an aspect of the freedom of speech protected by the First Amendment."The Court found that "anonymous pamphleteering is not a pernicious, fraudulent practice, but an honorable tradition of advocacy and of dissent. Anonymity is a shield from the tyranny of the majority." Various courts have interpreted these offline protections to extend to the online world.
Reply With Quote