View Single Post
Vechi 26.04.2010, 12:25:40
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit Cătălin - file de poveste

Citat:
În prealabil postat de catalin_ Vezi mesajul
cred ca nu ai cetatenie romana, nu mai zic etnie pentru ca orice roman cunoaste presiunile, chiar macelul asupra romanilor din Transilvania de-a lungul istoriei incat e de mirare ca mai vorbesc romaneste , daramite sa-si pastreze credinta.
Am cetățenie română, sunt de etnie română cu părinți și bunici născuți ortodocși. Măcelurile de care povestești au fost caracteristice pentru oricare zonă a Țărilor Române, dar nu din considerente religioase. Nici măcar turcii nu i-au măcelărit pe valahi pentru a instaura religia musulmană, ci din considerente expansioniste. Nu mai vorbesc de unguri, iar de sași ce să zic... nici măcar nu au purtat lupte cu românii.

Citat:
in Spania , foarte recent Patriarhul bisericii romane a efectuat o vizita in Spania pentru a sfintii locul noii catedrale episcopale , ca s-a ajuns la 70 de parohii ortodoxe si nr. lor creste.
Foarte frumos, felicitări! "Parohiile" adventiste și penticostale sunt cam la același număr...

Citat:
Exista episcopie roman ortodoxa de mult in Spania, Italia, toata Europa , Japonia , America si tu vorbesti de penticostali si adevntisti. Poate 1 sau 2 dar de alta etnie .
Altă filă de poveste... Ei bine află că jumătate din numărul membrilor adventiști din Spania sunt de etnie română. Nu știu care e proporția penticostalilor, baptiștilor, etc. Poate ne ajută cineva...

Citat:
nu stiu de ce tot ne contazicem pe niste chestii grosolan de evidente???!!!!!!!!!
Pentru că sunt monstruos (sic) de irelevante
Reply With Quote