Subiect: o intrebare
View Single Post
Vechi 17.04.2007, 16:34:19
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Va_iubesc
Pantalonul permite observarea tuturor formelor, mai ales daca bluza e mulata sau scurta. Iar daca e mulat chiar ai senzatia ca persoana e dezbracata.
Elena,
Eu nu stiu unde ai mai vazut tu pantaloni mulati pentru ca fetele de 13-18 ani cu care am eu de a face poarta mai totul "baggy" rar isi mai arata formele. Vad ca mai exista pe ici pe colo cei mulati dar tot mai putin, poate in videouri de muzica,..acolo, da.

Eu deseori chiar trebuie sa ma duc in fata persoanei sa vad cu cine am de a face,baiat sau fata, deoarece daca nu ar fi variatia de culori as spune ca s-au calugarit cu totii. Nu se mai vede nimic, nici fata, de cirpe infasurate in jurul capului peste care vin glugile, deseori nu numai una ci de la doua in sus. Acum citiva ani am lucrat cu tinere mame de 14-15 ani care au ascuns sarcina pina au nascut, una din ele era sa-l scape in pantaloni la toaleta, nu este gluma, ea crezind ca-i este rau de la stomac...
Deci pe undeva se pot duce linistite la Biserica deoarece nu au absolut nimic cu care sa sminteasca ochii mirenilor.
Reply With Quote