View Single Post
Vechi 26.04.2010, 14:57:53
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

194. Iubirea de Dumnezeu și iubirea pentru Dumnezeu (XVI)

Duhul de la Pucioasa care își atribuie numele de “Domnul” le cere creștinilor să-i dea numai lui iubirea de Dumnezeu” și să alunge frica și păcatul care aduce frică de Dumnezeu:

“Eu, Domnul, nu vă cer ceea ce nu puteți, dar ceea ce vă cer Eu se poate numai cu iubirea de Dumnezeu în voi. Iubirea de Dumnezeu alungă frica, alungă păcatul, căci păcatul aduce frică peste inima omului. Acolo unde nu este harul lui Dumnezeu, acolo este frica, acolo este păcatul.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 28-8-2008)

Și din nou ia cuvântul duhul care își ia numele “Maica Domnului”, și-i cheamă pe simpatizanții pucioșilor să vină pentru învățătură la cei ce-L iubesc pe Dumnezeu ( adică la liderii pucioși, căci am văzut că ei sunt singurii care mai știu ce este iubirea de Dumnezeu):

Ca mama pe fii vă povățuiesc. Veniți la cei ce-L iubesc pe Dumnezeu, veniți să învățați iubirea de Dumnezeu, fericirea cea neștiută de om!” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 21-9-2008)

Totul este zadarnic fără iubirea de Dumnezeul de la Pucioasa și fără a urma învățătura duhului care își ia numele lui Iisus Hristos la sfârșit de timp și apoi îi amăgește pe oameni cu “Cuvântul” lui: și credința, și botezul, și viața creștinilor, toate sunt zadarnice:

“Eu, Domnul Iisus Hristos, în acest nume M-am făcut și Mă fac cuvânt acum, la sfârșit de timp, căci Tatăl Mă trimite să lucrez așa, dar cel ce nu înțelege crucea Mea atunci și acum, zadarnică îi este credința, zadarnic îi este botezul dacă nu vine după Mine cu viața sa așa cum au venit sfinții pe urma Mea atât cât au petrecut ei pe pământ, după ce iubirea lor se făcea în ei iubire de Dumnezeu, iubire și sfințenie în duhul, în sufletul și în trupul lor.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 27-9-2008)

Într-un dialog între “Domnul Pucioasei” și “Mama Domnului Pucioasei” ( dialog la care au tras cu urechea și liderii pucioși și l-au consemnat cuvânt cu cuvânt), El îi explică Ei cum îl îmbie pe om la iubirea de Dumnezeul Pucioasei:

“O, mamă a Mea, îl îmbiu pe om spre iubire de Dumnezeu, mamă, căci Eu din iubire și cu iubire l-am zidit pe om atunci când l-am zidit din pământ. […] O, mamă a Mea,...” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 4-12-2008)

La rândul ei, “Mama Domnului Pucioasei” ia cuvântul și îndeamnă poporul pucios călăuzit de “Cuvântul” să se facă “cuvânt de slavă și de rugăciune și de iubire de Dumnezeu”:

O, popor călăuzit de Dumnezeu-Cuvântul, fă-te cuvânt de slavă și de rugăciune și de iubire de Dumnezeu, căci așa ți-a fost chemarea când Domnul a chemat la El pe om prin acest înnoit cuvânt. Porunca iubirii de Dumnezeu să n-o călcați, fiilor.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 4-12-2008)

Domnul Pucioasei le arată celor ce vin la Pucioasa, ca să ajute la greu “lucrarea”, că iubirea de Dumnezeul Pucioasei este nedespărțită de iubirea de frați (iar “Frații” se știe cine sunt: liderii pucioși). El caută în primul rând la cei care fac prozelitism și la cei ce vin cu ajutoarele lor, și abia după aceea la cei care vin cu mâna goală, doar cu credință în “lucrare” și atât, chiar dacă aceștia din urmă cred și în “pororociile” și promisiunile de la Pucioasa. Înmulțirea iubirii de Dumnezeul Pucioasei atrage după sine înmulțirea darului credinței sfinte în toți fiii poporului pucios:

“...căci Eu […] caut la cel ce Mă ajută sub greu, la cel umilit cu inima caut Eu, la cel ce-i ajută pe oameni să vină la Mine, la iubirea de Dumnezeu și de frați, așa precum este iubirea Mea în om, și, în sfârșit, caut la credința omului în Mine și în lucrările Mele și în proorociile Mele și în făgăduințele Mele [...] Să se înmulțească iubirea de Dumnezeu, și prin ea să se înmulțească darul credinței sfinte în toți fiii poporului Meu,” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 8-11-2008)

Duhul care își atribuie numele “Șfântul Dimitrie izvorâtorul de mir” ia cuvântul și-i învață pe creștini să nu-L iubească pe Dumnezeu după capul lor, ci așa cum sunt învățați prin “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa:

O, iubiți pe Domnul după cum El vă învață să iubiți, căci iubirea de
Dumnezeu nu umblă de capul ei dacă omul o are, ci stă sub binecuvântare dacă ea este în om.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 8-11-2008)

Duhul de la Pucioasa care își atribuie numele de “Domnul” se întreabă într-un monolog de ce sut huliți cei doi lideri pucioși de către cei “necredincioși” în “Cuvântul” de la Pucioasa, îndată ce acești lideri “lucrează” cu iubire de Dumnezeu și numai după îndemnurile din Scriptură. El nu spune însă că nu pentru asta sunt ei huliți, căci în teorie pare-se că ei n-au făcut nici un rău, ci sunt huliți pentru felul cum pun ei în practică teoriile cele frumoase: pentru minciună, pentru răutate, pentru nedreptate, pentru fariseism, pentru lene trupească și duhovnicească, pentru invidie și bârfă, pentru proorocii mincinoase sunt huliți aceștia care se erijează în prooroci:
“Și dacă n-au făcut rău aceștia, atunci voi, cei ce deschideți celor ce vin la izvorul Meu de cuvânt și la iubirea de Dumnezeu, de ce mai sunteți voi huliți, tată?” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 8-12-2008)

În ziua de sărbătoare a Sfântului Prooroc Daniel (pe stil vechi) Domnul Pucioasei îi laudă acestuia multa lui credință șiiubire de Dumnezeu, dându-l poporului pucios ca exemplu de împlinire a Cuvântului scris în Scripturi, astfel încât și poporul pucios să împlinească la fel, la rândul lui, “Cuvântul” scris în Noile Scripturi de la Pucioasa:

“Sunt în mijlocul tău cu ceata proorocilor, poporul Meu. Am între ei pe cel sărbătorit bisericește în ziua aceasta, pe cel plăcut Mie pentru măreția statului Meu în el prin multa lui credință și iubire de Dumnezeu, prin marea lui stăruință pentru împlinirea pe pământ a cuvântului Meu cel scris în Scripturile cele de până la el, ...” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 30-12-2008)