View Single Post
Vechi 26.04.2010, 15:04:29
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Dumitru:
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Răspuns:
Apoi vorbești de câte o sticlă de vin... De unde ști dumneata că acel vin nu trebuie testat? Spui că a băut cîte o sticlă... Păi dintr-un litru de vin nu te poți îmbăta și dacă-l bei pe tot odată, căci vinul mănăstiresc e bun și nu e amestecat cu alcool, și e culmea să acuzi pe cineva că fură din vin, păi preoții nu se împărtășesc în altar la fiecare liturghie? Dar important pentru tine era să-l scoți hoț, bețiv și jucător... adică exact așa cum te scoteau securiștii când voiau să te compromită.
Sa inteleg ca tu nu te imbeti dintr-o sticla de vin? Ai ceva rezistenta.
Da, nu mă imbăt dintr-un, 1 litru, de vin de casă, mai ales dacă l-am fiert și l-am dres cu apă și zahăr și scorțișoară ca la mama acasă, sau dintr-o o sticlă de trei sferturi sau jumătate de vin bun de la prăvălie, din ăla fără să fi fost făcut din amestecuri cu alcool.

Și asta nu-i rezistență că sunt destui care beau 2-3 l într-o seară și n-au nimic. Dar eu nu obijnuiesc să beau mai mult de 2-3 căni mari și bune, dar și asta mi se întâmplă foarte rar, de 2-3 ori pe an. Dar n-ar fi nimic dacă aș bea așa în fiecare sâmbătă și Duminică sau în dezlegări, dar important este ca vinul să fie din strugure, bun bun, sau de casă.

Dar este scris „să nu bei” ca poruncă fiindcă mulți se laudă că beu, și dacă beu atunci sunt grozav de tare, tare buni... li se pare lor că au așa o iubire mare... dar aia nu e iubirea de Dumnezeu sau de aproape ci e iubirea pentru distracție și de bar.

Dar la beție n-am rezistență, că din 50ml de vodcă sunt mucinciai sau din 100ml mutulică vorbăreț iar dacă beau 200ml ajung să dau la rațe după ce mă dau pe linghișpil, pe linghișpilul de pe iaht.

Citat:
Dumitru
Citat:
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Răspuns:
Deci : „Hă!, Hă!”. Și chiar m-ați convins complet că sunteți complet analfabetebete și de renume mondial și că ați depășit-o și pe Elena savanta de renume mondial... aia împușcata sărmana... că și aia era mai deșteaptă căci cerea cu insistență DOVADA, DOVADA, dar voi nu mai aveți nevoie de dovezi ci vă sunt suficiente bârfele emise la radio șanț... iar prin șanț curge canalul... firește... canalul News TWc.
De ce jignesti?
Păi cum să le fi jignit? Că le-am zis analfabetebete? Păi nu se poate observa din ceea ce au scris ele că sunt într-Adevăr complet analfabetebete la demonstrații, la deducții, la logică, la dovezi, la descifrat texte sfiinte? Și e chiar culmea să ceri cuiva să nu jignească absurdele care au făcut troacă de porci din proorocii Domnului. Dar dacă observai, eu nu le-am jignit pe ele ci le-am demonstrat că ceea ce au scris sunt bârfe bazate pe ispismissvisele emise de la radioșanț, că până și împușcata a cerut Dovada, Dovada... dar iată că lingvistele o scot din texte, că cică ar rezulta, exact ca iepurpurașii albi din joben.

Dar dacă s-a supărat cineva mai sensibil atunci lui,ei, îmi cer scuze zicând :

Să la mustre Domnul, și să-l mustre mai ales pe dracul care le stăpânește... că eu nu vreau să le fac să sufere, ci mereu le-am cerut să nu uite că sunt creștine, lingvistele astea analfabetebete, și că se cade să nu-și plece urechea și nici să lanseze și nici să prolifereze bârfe și zvonuri murdare... că lor își fac rău și nu mie sau proorocilor... pe ele însele se surpă sărmanele... se demolează singure și e penibil să asist la așa ceva. Deci am încercat să le apăr de ele însele.

Așa că mă iartă dacă ți se pare că le-am jignit... dar eu nu jigneam ci analfabetibetismul mesajelor este evident în cazul textului lor, al lingvistelor savante și aristocrate, deci nu trebuie să te superi, că eu doar le-am și demonstrat că sunt analfabetebete ce se dau mari lingviste ce trag sirena de coadă ca pe pisikaa lui nenia că le mâncă grijania lui tanti... deci e culmea cum nu au priceput ele că trebuie să ai de la Dumnezeu iubire de Dumnezeu pentru Dumnezeu și nu pentru minteresul întietății lui mamona. Deci e clar viceversa tot ce se căznesc ele să emane ca emanatul ce s-a autoemanat sau ca toate cărțile alea ale lui Mahomed, ăla pedofilul și lunaticul. E exact viceversa. Dacă citești, trebuie crezut viceversa. Adică nu harem, nu allah, nu profet mahomed ci înșelat rău, nu legi sfinte, nu bani, nu aur, nu alea alea, cutare sau cutare, pampampam deci viceversa. Și exact așa și cu ele maestrele lingviste. Au o vervă și o vrednicie și o râvnă deșartă. Se străduiesc exact ca sanfield să ne facă să râdem din nimic... problema e de Cine anume ne face pe noi să râdem. Deci și aici e tot viceversa. Râde ciob de oală spartă când defapt ar trebui să plângă burduf nou cu vin nou de vinul vechi amestechat cu cel nou și pus în burduf petecit. Iar răs cu plîns e balegă de mânz, dar măcar de ar fi mânz de măgăriță, că atunci plânsul s-ar preschimba în bucurie, în râs căci cine râde la urmă râde mai bine, dar iată că lingvistele au uitat toate zicalele din pobor și au rămas doar cu bârfa și miștocăreala și răutatea și ura și ispisma, la care ele le spune foarte pompos „tradiție”. E trist deci și pentru ele exact așa ca pentru toți fii lui mallah mallahianul mallahienelor ce s-au corcit cu mamona și cu ballamuc cel mic. E trist pentru noi toți că pe toți ne mâncă minciuna întietății lăcomiei. Duhul minciunii măririi de sine care crește în întetatea lăcomiei, de bani, avere și poteroareoare.

Last edited by vsovivi; 26.04.2010 at 15:43:33.