26.04.2010, 15:08:32
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
|
|
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Da nu mă imbăt de 1 litru de vin de casă, mai ales dacă l-am fiert, sau de o sticlă de trei sferturi sau jumătate de vin bun de la prăvălie, din ăla fără să fi fost făcut din amestecuri cu alcool.
Și asta nu-i rezistență că sunt destui care beau 2-3 l într-o seară și n-au nimic. Dar eu nu obijnuiesc să beau mai mult de 2-3 căni mari și bune, dar și asta mi se întâmplă foarte rar, de 2-3 ori pe an. Dar n-ar fi nimic dacă aș bea așa în fiecare sâmbătă și duminică sau în dezlegări, dar important este ca vinul să fie din strugure, bun bun, sau de casă.
Dar este scris „să nu bei” ca poruncă fiindcă mulți se laudă că beu, și dacă beu atunci sunt grozavi de buni... li se pare lor că au așa o iubire mare... dar nu e iubirea de Dumnezeu sau de aproape ci e iubirea de distracție și de bar.
Dar la beție n-am rezistență, că din 50 de vodcă sunt muci sau din 100 iar dacă beau 200 ajung să dau la rațe după ce mă dau pe linghișpil.
Păi cum să le fi jignit? Că le-am zis analfabetebete? Păi nu se poate observa din ceea ce au scris că sunt complet analfabetebete la demonstrații, la deducții, la descifrat texte sfinte? Și e chiar culmea să ceri cuiva să nu jignească absurdele care au făcut troacă de porci din proorocii Domnului. Dar dacă observai, eu nu le-am jignit ci le-am demonstrat că ceea ce au scris sunt bârfe bazate pe ispivisele emise de la radioșanț, că până și împușcata a cerut Dovada, Dovada...
Dar dacă s-a supărat cineva mai sensibil atunci lui îmi cer scuze zicând :
Să la mustre Domnul, și să-l mustre mai ales pe dracul care le stăpânește... că eu nu vreau să le fac să sufere, ci mereu le-am cerut să nu uite că sunt creștine, lingvistele astea analfabetebete, și că se cade să nu-și plece urechea și nici să lanseze și nici să prolifereze bârfe și zvonuri... că lor își fac rău nu mie sau proorocilor... pe ele însele se surpă sărmanele...
Deci mă iartă dacă ți se pare că le-am jignit... dar nu jigneam ci analfabetibetismul este evident în cazul lor... că doar le-am și demonstrat că sunt analfabete ce se dau mari lingviste... deci e culmea cum nu au priceput ele că trebuie să ai iubire de Dumnezeu pentru Dumnezeu și nu pentru minteresul întietății lui mamona.
|
Vinul de oriunde ar fi contine alcool.
|