View Single Post
Vechi 26.04.2010, 20:54:50
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Sa te rogi pentru politicienii astia corupti cred ca va avea la fel de mult efect ca si cand te-ai ruga pentru draci. Nu zic ca e imposibil caci la Domnul nimic nu e imposibil, dar greu, foarte greu s-ar reabilita cei mentionati.

Intr-adevar intreaga poveste cu taranii este trista. Piata este unul din putinele locuri de unde poti cumpara produse, legume, fructe naturale, fara aditivi, chimicale sau fabricate prin nu stiu eu ce sera supraetajata din Turcia.

Aparent decizia de a face ilegala vanzarea produselor in piete de catre taranii fara acea stampila/aprobare/bazaconie este doar un pas in lungul sir de ilegalitati ce vor fi proclamate in viitor, in concordanta cu Codex Alimentarius, inca o strategie nenorocita a jidanilor de a ne reduce populatia prin adaosul intentionat de substante si chimicale nocive pentru om in alimente si produse.

Fratilor, se apropie vremea cand nu vom mai gasi produse naturale. Eu zic sa ne luam si noi o bucata de pamant, o vaca, o capra, sa plantam si noi legume si fructe ca sa avem ce manca altminteri vom fi invadati efectiv de mancaruri pline cu E-uri si carcinogeni.
Reply With Quote