View Single Post
Vechi 26.04.2010, 23:59:37
ALEXANDRU ANASTASIU's Avatar
ALEXANDRU ANASTASIU ALEXANDRU ANASTASIU is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.03.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Uite o idee pentru rezolvarea crizei din sanatate. Din pacate bolnavii credinciosi continua sa umple spitalele, si astfel sa isi faca astfel rau.
Hai că ai haz! Desigur în credința ta. Astea nu le poți înțelege decît din prisma vieții veșnice în care tu nu crezi și de aceea nu au logică pentru tine.
Dar te rog nu te eschiva să-mi răspunzi la ce te-am întrebat în cuvântul adresat lui Fani, că după cum vezi declarațiile acupuncturiștilor contrazic logica ta că acupunctura ar fi vreo știință și din câte am observat ție îți place să fi consecvent în credința ta. Ca să lămurești tu cum ne putem spăla pe mâini de energiile murdare (ca și la spălarea banilor negri) și cum se pot folosi misterele inițierii în știința adevărată. Că la Homeopatie ai răspuns corect și punctat de nota 10.

SF. MARCU ASCETUL: "Atâta adevăr se află în spusele cuiva câtă siguranță îi dau smerenia, blândețea și dragostea"

Acum este publicată și viața (audio) Bătrânului care mi-a lămurit credința în iubire, aici:
Fratele Traian Bădărău (Tătăică)

Pentru cine dorește să fie ctitor la Catedrala Mântuirii Neamului, iată legătura.

Last edited by ALEXANDRU ANASTASIU; 27.04.2010 at 00:03:55.
Reply With Quote