View Single Post
Vechi 27.04.2010, 01:39:08
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Ei vor sa impuna legislatia europeana in domeniu,care la noi este greu de aplicat din cauza starii precare a agriculturii.Dezastruoasele contracte ASAL au distrus complet tot ce mai ramasese din infrastructura agricola si asa invechita care exista la noi.Astfel unui mic producator ai este ff greu sa produca dupa legislatia europeana. Ar avea nevoie de multi bani pe care nu are cum sa-i primeasca fie din lipsa garantiilor fie din nepricepere fie pur si simplu pentru ca nu ia este adus a cunostinta.Cred ca se doreste fragmentarea si distrugerea micilor producatori astfel incat ca si in cazul pietei de consum agricultura sa fie acaparata la bani putini de multinationale.Pacat ca nu avem conducatori care sa ne apere de rechinii de afara.Statul nostru inchide ochii atat timp cat primeste comisioane grase ,lasand totul sa se duca de rapa..Cat timp nu va exista interes la nivel inalt pentru a pune pe picioare agricultura romaneasca,nimic nu se va intampla..iar absurditatile de gen vor continua..
Tot rau'i spre bine, asa macar tampitii de la ue(ul mamii lor) nu pot inca sa-si faca mendrele p'aici...deocamdata...paradoxal, nu ?

Citat:
ps.intr-o dimineatza am vazut la coltul blocului meu o batrana inconjurta de 3 politisti comunitari,2 jandarmi si 2 politisti.pentru ca incerca sa vanda o galeata de branza primea amenda de la politia comunitara.am crezut ca este o crima..vre-o persoana cazuta pe strada..alt-ceva.La doua colturi mai incolo un tip vinde tigari fara timbru de vre-o 10 ani.Si nu-l mai deranjeaza nimeni.Am inteles ca plateste regulat la politie.Cei care locuiesc in jurul pietei Crangasi stiu despre cine vorbesc..
Nimic neobisnuit, o zi de "lucru normala" ca oricare alta(in oricare din orasele patriei), in frumoasa si paradoxala Romanie...