Daca-i arat punctual unde a dezinformat, cu voie sau fara voie [sper] imi va zice iar ca ma tin dupa ea. Oricum, daca a fost cu voie, rusinica! Tehnica de a baga o fraza falsa intre 20 adevarate pentru a manipula e veche. Dupa cum vezi , poporul nu ia de bune pe cele 20 adevarate, ci pe cea care corespunde imaginii din mintea lui. Pacat de Adevarul pe care zici ca L-ai gasit...
De exemplu, eu am zis de atatea ori ca Duhul Sfant nu pune stapanire pe tine pentru ca Dumnezeu ti-a dat liber arbitru si nu ti-l calca. Dar ce mai conteaza ce zice o sectanta eretica [dar care a si experimentat lucrarea] daca vine o ortodoxa de-a noastra si ne canta ce vrem sa auzim?
Gabriela, eu cred ca nu din reavointa faci asta. Sau macar nu-ti constientizezi reaua vointa. Recomand ca inainte de a apasa "trimite" sa citesti pe litere ce ai scris, caci vom da socoteala de orice cuvant nefolositor spus de noi, d`apai de cele mincinoase...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Last edited by Doriana; 27.04.2010 at 10:39:56.
|