Citat:
În prealabil postat de ai2
@vsovi
Argumentul tau este cat se poate de gresit. E echivalent cu "oamenii sunt nemuritori pentru ca macar unii inca n-au murit inca."
|
Cum să fie argumentul meu ăsta? Ăsta e argumentul diavolului că deși e clar că oamenii fac mult păcate ei se cred totuși cu toții nemuritori, sau individual, deși chiar dacă încă și văd pe unii care mor și totuși ei insistă și persistă să creadă că lor nu o să li se întâmple nimic oricât mint sau păcătuiesc.
Ca să traduc, tu spui că eu susțin că „atomii sunt veșnici pentru că unii încă n-au radiat încă”
Păi eu am demonstrat că proprietatea de înjumătățire fiind nesfârșită pentru ceva ce se poate divide la nesfârșit implică introducerea în proprietatea atomilor componenți, a substanței, o prorietate de a avea un timp ce tinde spre infinit până la momentul radiației... a celor ce scapă și se strecoară și nu radiază până la sfârșit.
Din acest lucru putem trage concluzia că atomii nu sunt toți la fel, ci că au proprietăți diferite, lucru negat de către ei prin puritatea materialului radioactiv de puritate peste 99,99% C14.
Adică putem presupune că proprietatea de a radia este specifică la 50% din atomi de a radia până trec 5000 de ani, la 25% din ei de a radia până la 10000 de ani, 12,5% din ei au proprietatea de a radia până la 15000 de ani și tot așa mai departe până la infinit sau până la ultimul atom de C14 care va fi ultimul care va radia, firește după 5000 de ani după penultimul atom de C14 care a radiat înaintea lui.
Ce înseamnă la tine acest lucru? Pentru mine înseamnă faptul că atomii, deși sunt cu toți identici, căci materialul este pur 99,9999%, cu toate astea este o deosebire imensă între atomi. Deci nu au toți aceiași lege și ce e mai curios iată că legea este defapt funcție de cantitatea de C14 că dacă avem mai multă cantitate radioactivă, per ansamblu ei vor radia până la ultimul atom în timp mai îndelungat și dacă cantitatea e mai mică, timpul până la radiația ultimului atom e mai mic, deci iată cum au introdus ei proprietatea elementului radioactiv, regăsindu-se în timpul până la înjumătățire, ca o proprietate constantă, adică o lege ce se aplică la toți atomii. Păi cum poți să susți că se aplică la toți atomii înjumătățirea din moment ce până la ultimul atom vor tot exista atomi care nu vor radia odată cu primii? Deci nu e clar că proprietatea de înjumătățire nu e o proprietatea general valabilă funcție de tipul atomilor? Căci dacă ar fi fost o proprietate funcție de atomi, atunci cu siguranță, toți atomii ar fi posedat aceiași proprietate, neexistând decât minore și nesemnificative diferențe în timpul probabil până la radiație, dar iată că timpii de la radiația primului și până la ultimul se întind spre infinit și cresc odată cu creșterea cantității de material radioactiv, căci cu cât am avea mai mult material, timpul până la care va radia ultimul atom de C14 crește.
Deci nu poți crea o lege valabilă pentru toți atomii care defapt să nu fie valabilă pentru toți atomii!
Și mai mult,
Dacă noi am diviza materialul radioactiv, în multe jumătăți, deci am face noi operațiunea de înjumătățire, până la stadiul de 2 atomi, atunci ca și consecință, ar rezulta o radiație mult mai rapidă ce ar ține iată maximul 10.000 de ani căci din doi atomi unul ar radia până înaintea trecerii celor 5000 de ani și celălalt ar radia până la trecerea a încă 5000 de ani. Deci iată cum toată cantitatea de C14, divizată de noi în foarte multe grămezi de câte 2 atomi de C14, ar radia în maxim 12.000 de ani, pe cînd dacă atomii ar fi strânși într-o singură grămadă ar radia în milioane de ani după teoriile și legile înjumătățirii inventate de ei.
Deci absurdul este că ei au introdus infinitul, veșnicul, un dumnezeu de lut, de piatră și de lemn, de fier și de material radioactiv, fals și absurd și mort, prin proprietatea logică de a se divide, înjumătății, ceva la infinit, a divide ceva la nesfârșit, plasând-o ca proprietate, ca lege valabilă la toți atomii de C14, per ansamblu, la cantitatea de material radioactiv pur. Lucru mincinos, căci fără Dumnezeu, nu avem veșnicie, nu ne putem duce cu gândul la șiruri nesfârșite, la raționamente platoncie de diviziune înjumătățitoare.
Normal ar fi ca lege pentru toți atomii, să afirmi că ei singuri radiază în 5000 de ani, iar dacă se află în apropierea altor atomi, în legături atomice cu ei, atunci timpul de radiație crește funcție de legăturile respective, adică funcție de numărul de valențe maxime.
Deci legea de radiație pentru toți atomii de C14 ar suna cam așa:
Timpul maxim de radiația ar fi 5000 x alpha x (nr de valențe), unde alpha x nr de valențe < sau = cu 2, deoarece nu se poate concepe că proximitatea, sau legătura dintre atomi, ar putea face ca atomul să nu mai radieze deloc ci că încetinirea radioactivității, adică mărirea timpului până la radiație se datorează radiației unui atom din proximitate cu care era în legătură având un schimb de energie prin care atomul își recapătă din ceea ce a pierdut. Dar cum simultan au pierdut toți atomii din proximitate și cum surplusul se împarte la cei rămași, iată că acel ceva se și împarte la numărul de valențe, deci alpha = beta/ (nr de valențe -1).
Deci avem o lege prin care toți atomii au probabilitatea de a radia sigur după un timp T (12000 ani) indiferent în ce cantități se află, singuri, în doi, în trei sau foarte mulți, căci nu se ține seama de cantitate decât ca un adaus la timpul t = 6000 de ani funcție de valențele posibile dar nu se poate trece de dublarea timpului în care ar radia un atom singurel căci atunci dacă ar modifica valențele timpul de radiația cu mai mult, deci peste 12000 de ani ar implica faptul că valeențele ar determina ca să nu mai radieze nici un atom în primii 5000 de ani dar iată că jumătate din ei radiază. Deci cu siguranță timpul maxim de radiație a atomilor de C14 nu poate depăși 12000 de ani oricare ar fi cantitatea de material pur.
Q.E.D.
Așa să ne ajute Dumnezeu.