Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Undeva pe alt topic erai ridicata in slavi de felul curat si crestinesc in care iti cresti copiii.
Frumos, foarte frumos!..felicitari!
|
Multumesc, o iau ca pe un compliment, venind din partea ta :)
Nu am copii deocamdata dar voi incerca sa ii cresc cum am spus.
Insa nu vad ce legatura e intre cele doua, ti se pare ceva crestinesc in a ti se recolta ouale, fertiliza zece dintre ele, dupa care sa transferi doi embrioni in uterul sotiei, dupa care sa ii congelezi pe restul de 8?
Parca-l si vad pe Lucifer in costum, cu cravata, amabil si civilizat, explicand,
avem vesti excelente pentru Dvs: in urma recoltarilor si fertilizarilor am obtinut 7 embrioni viabili.. vom transfera doi iar cu restul vom decide impreuna, cu acordul Dvs, evident, ce vom face. Clinica noastra ofera conditii excelente de congelare a embrionilor unde pot fi pastrati chiar si cativa ani in conditii de siguranta maxima. Daca insa altruismul Dvs va indeamna sa ii donati laboratorului pentru experimente ce vor salva, poate, mii de vieti, clinica noastra va poate sprijini in nobilul Dvs demers,
ocupandu-se de toate formalitatile necesare, cu stress minim pentru Dvs. Pentru orice intrebari sau probleme legate de acest eveniment important din viata oricarei femei - pentru ca toate femeile au dreptul sa se implineasca in calitate de mama, e un drept natural si inalienabil al femeii de a avea copii - va sta la dispozitie psihologul clinicii noastre. Poftim? Da, noi intelegem ca unele femei au unele probleme de ordin moral in legatura cu soarta embrionilor viabili dar stim ca uneori trebuie sa facem sacrificii in viata pentru a avea o familie completa, implinita pe toate planurile si binecuvantata de Dumnezeu! Sa nu uitam ca sunt doar embrioni in varsta de cateva zile si ca atunci cand va veti tine in brate copilul binemeritat, mica jertfa a acestor cateva celule - pentru ca in definitiv doar asta sunt, sa fim rationali - nu va parea altceva decat un mic sacrificiu, ca extragerea unui nerv dintr-un dinte, ba chiar mai putin. In fond, mai multe celule pierdeti zilnic prin descuamarea tegumentelor. Si sa nu uitam targetul nostru: un bebe sanatos si fericit si o mamica implinita!