farmece?
Buna ziua,
Stiu ca rugatul si credinta au rolul lor, dar cand totul din jur este rau...Am inceput sa-mi pun intrebari odata cu trecerea timpului...Tatal meu este cu totul schimbat, pe langa faptul ca tot ceea ce face la el se rezuma la bautura, a ajuns sa fie agresiv cu mama, pana acum nu s-a intamplat, nu isi mai gaseste de munca de cateva luni bune, are foarte multe de facut acasa si are numai piedici, ii ajuta pe toti ce apleaza la el, numai acasa nu face mai nimic, isi face tot felul de ganduri, i se par ca toate lucrurile sunt pe dos, cauta numai cearta, nu mai este multumit de nimic si este tare dezorientat. Liniste la noi in familie nu mai este de ani buni, stiu ca acum cativa ani, era sa calc pe o broasca cand am iesit din casa si am vazut aproape in acelasi loc o alta legata cu ceva de picior si au mai fost si altele...eu sunt dezorientata, am momente cand nu mai vad nicio rezolvare la lucrurile ce se intampla cu mine....si ar mai fii lucruri de spus, dar greu de rezumat in cateva randuri. Eu sunt genul de om care se roaga si dimineata si la miezul noptii, postesc, dar cred ca toate astea nu sunt atat de puternice..., ma aproprii de un moment decisiv in viata si sunt sunt f.pesimista, nu ma pot aduna. Ce ceredeti ca este de facut? ma puteti indruma catre ceva din Bucuresti, locuiesc in zona? Multumesc anticipat!
|