View Single Post
Vechi 28.04.2010, 08:23:11
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de annajanette Vezi mesajul
stiu ca BUNUL DZEU vb dar n-am inteles niciodata cum? prin telepatie, face=to-face??? poate ma lumineaza si pe mine cineva
Dumnezeu poate vorbi prin vise, vedenii, oameni, imprejurari, dar cel mai frumos e cand iti vorbeste personal sau printr-un inger. Faptul ca Dumnezeu iti vorbeste nu inseamna ca esti sfant ci ca vrea sa-ti transmita ceva important. Nu ii vei vedea fata face-to-face, caci nu exista om care sa-L vada pe Dumnezeu si sa traiasca, atat de maret este. Insa ii vei auzi glasul, nu cu urechile fizice ci in duhul tau. Il vei recunoaste ca e El dupa anumite caracteristici, asa cum L-a recunoscut Sf Ilie in pustie . Dumnezeu nu era in foc, nici in furtuna, ci in susurul bland si subtire. Dar pentru a deosebi clar vocea Lui de alte voci iti trebuie exercitiu si viata traita cu El. Roaga-te sa te invete EL insusi cum sa deosebesti vocea Lui. In orice caz El intotdeauna te va indemna sa faci binele sau iti va spune lucruri care vor fi spre binele tau sau al altora. Te va incuraja fara sa te laude, te va mustra fara sa te darame, ci cu dragoste, te va informa asupra unor pericole ca sa te pazeasca , vocea Lui te va apropia mai mult de El si de sfintenia Lui.

Cunosc un tanar care , pe cand era in armata, a vrut sa se sinucida. Disperat de lipsa de sens a vietii sale, singur si fara vreo speranta, si-a pus pusca la gat si a vrut sa se omoare. In momentul acela in fata ochilor i-a aparut o scena :s-a vazut pe sine insusi inconjurat de familie, cu sotie si copii de mana, traind fericit. Aceasta l-a umplut de speranta si i-a dat putere sa traiasca. Acum e un tatic si un sot iubitor, are trei copilasi frumosi si o sotie binecuvantata , sta langa Dmnezeu si isi aminteste mereu cum Dumnezeu i-a salvat viata.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote