28.04.2010, 08:30:52
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de eduardd
Cînd un om reușește să facă ceva ce i-a solicitat mult efort, în el începe să lucreze trufia.
Cel ce slăbește, se uită cu dispreț la grași, iar cel ce s-a lăsat de fumat răsucește nasul disprețuitor cînd altul se bălăcește, încă, în viciul său.
Dacă unul își reprimă cu sîrg sexualitatea, se uită cu dispreț și cu trufie către păcătosul, care se căznește să scape de păcat, dar instinctul i-o ia înainte!
"Acum știu, știu că orice ură, orice aversiune, orice
ținere de minte a răului, orice lipsă de milă, orice lipsă de înțelegere, bunăvoință, simpatie, orice purtare cu oamenii care nu e la nivelul grației și gingășiei unui menuet de Mozart... este un păcat și o spurcăciune; nu numai omorul, rănirea, lovirea, jefuirea, înjurătura, alungarea, dar orice vulgaritate, desconsiderarea, orice căutătură rea, orice dispreț, orice rea dispoziție este de la diavol și strică totul.
Acum știu, am aflat și eu... "
sursa http://www.sfintiiarhangheli.ro/nico...am-aflat-si-eu
|
Daa, mare adevăr ! L-am dat și eu ceva mai sus citatul ăsta . Bun site și de mare ajutor ! Iertare buna mea Jenica și sâ -ți răsplătească Domnul după sufletul tău mare și bun. Cu mult drag port la mine , chiar de au trecut ceva ani , Acatistele trimise de tine prin poștă , iar icoana Maicii Domnului ce mi-ai dăruito cu atâta drag mi-a fost de un real folos , drept pentru care îți mulțumesc din nou din toată inima ! Doamne ajută !+