Acuma ar fi fost deadreptul pur si simplu sa spun ca sunt ideile mele nu crezi?
Am avut mai de mult de prezentat intr-un naumit context un referat despre stiinta si religie prin urmare a trebuit sa ma documentez si evident ca am cautat pe net si am luat din mai multe surse. Spre ex ce am scris in ultimul mesaj nu este de pe creationism stiintific.
Daca esti adeptul evolutionismului nu ma intereseaza daca ceea ce scrii aici e de pe net sau dintr-o carte sau mai stiu eu dein ce sursa dar ma intereseaza argumentele care sunt contra.
Intre postarile mele nu e nici o diferenta cu atat mai putin mare diferenta. In ambele am argumentat microevolutia (dezvoltarea in cadrul speciei) Am sa citesc despre aparitia acestei noi specii si in ce masura ea demonstreaza ca ar putea fi posibil ca toate speciile sa derive din unele in altele.
Diferentele genetice dintre organisme asemanatoare din punct de vedere morfologic sunt extraordinar/ incoparabil de diferite din punct de vedere genetic prin urmare e cam imposibil (dar si cunostintele mele sunt limitate- foarte limitate in fond)
Cat despre site -urile de unde iau informatii eu in general pastrez sursa (cercetator etc) dar pana la urma daca tot iti doresti sa te informezi cred ca fiecare poate cauta pe goole scrind genetica si religia, creationism si evolutionism. Pana la urma ai gasit (si cred ca nu te-ai dat de ceasul mortii cautand) site-ul creationsims sttintific unde sunt destul de multe articole chiar despre genetica / biologie.
Daca esti interesat iti pot da si o lista de carti cu cercetatori din diferite domenii (bilogie, fizica etc) care au ajuns la concluzia existentei lui Dumnezeu Sau mai bine ii cauti tu pe cei care au primit faimosul premiu ce se da pentru cercetatorii care aduc prin rezultatele un plus spiritualitatii (premiul Templetin)
Sunt si doi fizicieni romani care au scris o carte interesanta se numeste aproximativ despre o teorie unificata a universului. Si ei utilizeaza descoperiri fizice si citate din bibilie care de fapt spun in mod diferite unul sia celasi lucru Sunt luate chair citate din geneza E foarte interesant. (eu am citit cartea) si pot chiar sa scriu ce mi-am notat din ea.
In final sper ca nu ai crezut ca ceea ce am scris eu mi s-a predat la orele de bilogie din scoala si ca te intrebai cum de tu ai invatat altceva (doar ca mi s-a parut in fond chiar o jignire gratuita in ceea ce ai scris legat de orele de bilogie)
|