View Single Post
Vechi 28.04.2010, 11:49:17
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Ai dreptate, este o marturie subiectiva. Atunci de ce e luata ca regula generala si unii zic "Exact cum ma gandeam si eu..."?
Da, eu am zis asta..inainte sa fi auzit vreo marturie a unui penticostal, deci a devenit si mai putin subiectiva, decat era. Practic, am simtit acest lucru din exterior...

Ai cantat vreodata pe o scena, ai primit aplauze, ai privit ochi atintiti asupra ta, laude? Eu cred ca si despre asta e vorba...in cazul unora, si asa ajung sa se simta persoane importante=crestini adevarati=daruiti=lipsiti de pacat=merituosi=demni de laudat!!!
Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Am o parere proasta. Dar, fii linistita, acest om nu poate fi purtator al darului Duhului Sfant. Duhul Sfant nu mai inspira omul care isi ia slava pentru lucrarile facute de El iar darul devine nefunctional. Biblia spune clar ca Dumnezeu e un Dumnezeu gelos care nu-Si da altuia Slava Sa.
Da, observ ca ai editat mesajul...si inainte spusesei ceva putin suspect.

Spusesei ca Duhul Sfant pleaca imediat ce un penticostal e chinuit de duhul mandriei, slavei desarte...bla bla, iar eu te intreb, daca Duhul Sfant pleaca...cine ar putea veni in loc, pentru a-i da impresia penticostastului ca e in continuare daruit, si are aceleasi trairi?

Exista intregi comunitati de carismatici, care se sprijina in aceste manifestari, automat ca fiind numai de la Duhul Sfant, deci cine ii stapaneste...daca Duhul Sfant pleaca in momentul in care ceva incepe sa fie in neregula cu daruitul?