Citat:
În prealabil postat de flying
=>si eu am trecut prin faza de "ateism" ...stii de ce eram "dispus" sa cred ca NU exista Dumnezeu ?
=din simplul motiv ca NU ERAM DISPUS sa renunt la patimile mele trupesti ...care erau dumnezeul meu .si cum nu ai cum sa ai 2 dumnezei in acelasi timp ...il alegi pe cel care nu se opune patimilor tale... pana intelegi pacaleala :) chestia ca ceri altora dovedirea lui Dumnezeu e doar o autoinselare ...e ca si cum te-ai duce la farmacie sa cumperi elefanti:
-Buna ziua,aveti elefanti de vanzare?
-Nu !
-Aha deci elefantii sunt numai in mintea unora ...care spun ca exista elefanti dar iata la farmacie nu are elefanti...deci nu exista elefanti ! niste ametiti vorbesc de lucruri imaginare...si m-am convins ca nu exista !
|
atesimul declarat din oportunism este la fel de ilogic precum credinta din oportunism. Tu nu ai fost ateu ci pur si simplu ai fugit de responsabilitatea faptelor tale. Ti-a convenit la un moment dat sa spui ca esti ateu. Nimic mai mult. Sa fii ateu de dragul patimilor este echivalent cu a fi musulman de dragul de a avea 4 neveste. La noi se mai practica si pocairea tot din oportunism.
Am mai spus, tara D-lui Goe! Ce mai conteaza ce meriti sau ce faci cat timp primesti o ciunga sau esti laudat de mam mare? Poti chiar sa-ti dai singur dreptate si iar e bine.