View Single Post
Vechi 18.04.2007, 10:16:41
Saurian Saurian is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.08.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de veilur
Da Sauriene, dar unde gasesti fata cu care sa experimentezi acea iubire curata de care spui tu? Oare mai sunt fete de genul asta? Chiar si cele urate au pretentii si alte multe prejudecati si complexe de tot soiul, nu mai zic de alea frumoase care se cred modele, asa ca eu cred ca cei din generatia noastra nu o sa mai aibe parte de astfel de specimene inocente...:) :) :)
Hristos a inviat!
Exista amice, crede-ma:D Am cunoscut o astfel de persoana. Si e singura. Cum noi nu reusim sa gasim astfel de tinere ni ci ele nu pot gasi astfel de tineri. Si asta-i rostul lui Dumnezeu. Sa se faca pe-a Eros si sa ne ajute sa ne intalnim. :D Dar nu cred ca exista astfel de persoane in orasul meu. Si asta-i chestia frumoasa ca astfel de tinere sunt de obicei singure. Majoritatea baietilor vreau toata ziulica si noaptea la zgomoteca si la tot fel de chestii le e capul. Si saracele tinere isi plang singuratatea. La fel si de polul opus cu cei credinciosi. Dar sa ne pune increderea in Doamne-Doamne ca ne ajuta El. Doar ii baiat de cartier:D