28.04.2010, 15:31:08
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 13.05.2009
Locație: Cluj
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
197. Sunteți niște oameni răi!
Și atunci mi-am amintit brusc cuvintele: „Sunteți niște oameni răi! Vreți să mă dați afară din lucrare!”, care mi se păruseră a fi antologice chiar de când le-am auzit prima dată. Cu aceste cuvinte și cu lacrimi în ochi s-a despărțit creștina Daniela M. de liderii pucioși, atunci când paharul se umpluse până sus. Era pe vremea când ea se despărțise în fapt de Ninel, soțul ei, motiv pentru care șansele ei de a mai cumpăra pe bani grei icoane (așa cum făcuse altădată, iar Ninel era cel care dăduse banii) deveniseră nule. Întrucât Daniela M. numai prezenta nici un interes pentru Mihaela, lelița și-a înscenat un comportament mizerabil față de ea, ca s-o scârbească și s-o determine să plece singură unde o vedea cu ochii, departe de sfera de influență a pucioșilor. Mihaela a uitat că Daniela era altădată bună, era curtată, era alintată era lingușită cu cuvinte „de la Domnul” (ca eventual să mai cumpere ceva icoane sau ca să scrie o carte comandată de liderii pucioși, în care Daniela M. să se elogieze Biserica Noul Ierusalim și să se blameze BOR). Acum, dintr-un interes meschin, Mihaela o făcea pe Daniela leneșă, neîmplinitoare, ușuratică, incompatibilă cu proximitatea locurilor „sfinte” de la Pucioasa.
Și mi-am zis: Acesta va fi titlul articolului pe care mi l-a cerut prietenul meu: „Sunteți niște oameni răi!”
|
Va rog, stiti cumva ce sa intamplat cu Daniela? S-a despartit intr-adevar de Secta?
Cunosc tragedia acestei familii dar nu stiu deznodamantul.Stiam ca au divortat.
|