nu intzeleg de ce ii saritzi omului in cap. in loc sa-l felicitatzi k nu se culk pe o ureche si neaga existentza lui Dumnezeu fara sa cerceteze el totusi, spre deosebire de altzii, inceark sa afle! si nu mi se pare nimic rau! Dumnezeu ne-a creat in asa fel incat sa evoluam... iar la baza evolutziei stau intrebarile.
nu cred ca sunt in stare sa-ti ofer un raspuns multzumitor, insa am sa-ti dau cateva idei. din kte stiu, Domnul a dat legile mult mai tarziu, deci se puteau "imperechea" intre ei (dak fac vreo greseala va rog sa ma corectatzi)! nu putem fi prea siguri dak mecanismul omului de azi e la fel cu cel de atunci. asa cum fizionomia omului a suferit diferite modificari de-a lungul timpului asa si, probabil, mecanismul nostru interior a suferit.
scrie in Biblie catzi copii au avut Adam si Eva? sau scrie despre fiecare in parte ce a facut si pe unde s-a dus? probabil k au fost altzii kre s-au dus inaintea lui Cain in tara Nod... e o parere, nu stiu... asa cum a mai spus cineva, in Biblie nu s-a scris chiar tot, iar mintzile intunecate o pot rastalmaci in multe feluri..
mai facut curioasa si voi incerca si eu sa aflu. :)
|