View Single Post
Vechi 28.04.2010, 15:57:47
vasilik's Avatar
vasilik vasilik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2008
Locație: Piatra Neamt
Religia: Ortodox
Implicit

Ma enumar si eu printre acei oameni care se simt disperati si fara ajutor. Nu sunt de mult timp pe acest forum dar tin sa spun ca atunci cand mai citesc ceea ce se mai scrie aici parca mai prind un gram de speranta. Am scris si eu pe aici, dar supararea si deznadejdea ma face sa o fac din nou. Sunt in ultimul an la o facultate foarte grea si exista riscul de a nu putea sa sustin examenul de licenta in vara. Acesta este unul dintre motivele pentru care mi-e rusine sa ii mai privesc in ochi pe parintii mei care saracii au facut sacrificii mai pentru a putea sa urmez o facultate si mai mult decat atat le-am promis ca o sa urmez si masterul ceea ce nu cred ca voi reusi. Apoi imi doresc din tot sufletul sa imi gasesc un loc de munca, lucrul acesta ma macina cel mai mult, parca ma omoara cu zile faptul ca nu am un servici. Ma simt de parca pe zi ce trece ma sting cate putin si efectiv nu imi gasesc linistea. Va rog tare mult cei care au un suflet bun sa ma sfatuiasca si pe mine ce acatist sa citesc pentru a ma linisti si pentru a-mi gasi un loc de munca. Am citit in ultimul timp Acatistul Sfantului Nectarie, insa ma simt atat de pacatoasa incat mi-e rusine sa ii mai cer sa ma ajute.
Reply With Quote