View Single Post
Vechi 28.04.2010, 16:35:17
Grabriella Grabriella is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.05.2009
Locație: Cluj
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul

Nu e vorba de denigare, dar nu pot intelege cum pot sa existe doua realitati. Pot exista doua perceptii asupra realitatii, dar realitatea e una singura.

Eu cred ca tu ti-ai pus nadejdea in oameni si ai fost dezamagita. Daca printul de care te-ai indragostit ar fi fost Hristos nu te-ar fi dezamagit. Si nu o zic ca o acuza, toti am patit asa ceva la un moment din viata noastra. Chiar daca ti se pare ca suntem un anumit gen de oameni, numai Dumnezeu stie pe unde am trecut si noi inainte de a ne forma o viziune asupra vietii.

.
de aceea am pus in ghilimele realitatea, pentru ca fiecare este sigur pe ceea ce simturile ii indica in acel moment ca fiind realitate.

Din toate postarile mele doar atat ai inteles?.Ma dezamagesti !Se pare ca vorbesc singura.
Era tot o pilda a rarei scop era sa te faca sa intelegi ca asa cum atunci cand iubesti ti se modifica perceptia asupra "realitatii", sau ai o cu totul alta viziune asupra unor aspecte , tot asa poti sa te inseli( sau poti fi manipulat) si in alte domenii de pereptie senzoriale.