View Single Post
Vechi 28.04.2010, 20:12:36
costin_byby costin_byby is offline
Member

Data înregistrării: 13.04.2010
Angry

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Nu stiu cine este John Breck si ce legatura are cu ortodoxia.
Nu stiu nici de unde are anumite informatii pe baza carora vorbeste si daca sunt reale. Cred ca nu cunoaste unele lucruri...si face un ghiveci.
Nu pot decat sa spun :"Iarta-i Doamne, ca nu stiu ce spun".
Ceea ce scrie acolo este oribil si loveste in parinti si in oameni care nu pot avea copii pe cale naturala.
Unii oameni ar trebui mai intai sa afle ce inseamna sa fii parinte, si mai ales ce inseamna sa nu poti fi parinte desi iti doresti, si mai apoi sa vorbeasca.
Doamne ,mai Sofia tu sigur esti ortodoxa? Daca cineva nu poate fi parinte asta inseamna ca ar trebui sa faca crime pentru a putea deveni? Cum poate fi cineva un parinte model daca pentru a avea unul trebuie sa ucida trei ? Sf Scriptura ne da pilde (Vezi Zaharia si Elisabeta-parintii sf.Ioan Botezatorul),s-au rugat lui Dumnezeu nu au cautat metode omenesti.Daca Dumnezeu nu-ti da ceva inseamna ca nu e de la El ca sa fii parinte.Adu-ti aminte ca Mantuitorul a spus: "nu este al vostru ca sa stiti vremile si soroacele pe care Tatal le-a pus sub a sa stapanire."De aici vedem clar ca daca e de la Dumnezeu sa avem ceva primim,uneori cu rugaciune,sau mai greu;sau alteori nici prin rugaciune nu primim.Dar acest lucru nu trebuie sa ne determine sa recurgem la acte criminale doar pentru ca Domnul ne-a dat libertatea de a fi asemenea Lui.Decat sa ma duc in iad pe veci as prefera sa nu fiu niciodata parinte natural.Si se stie bine ca daca totusi cineva isi doreste sa fie parinte poate fi parinte adoptiv.Dar daca gandim cu inima vom recunoaste ca din orgoliu personal apelam la mijloace necrestinesti,pentru ca vrem sa fie din noi neaparat desi stim ca unii nu sunt binecuvantati sa aiba.Oricum e o alta inselaciune draceasca,pentru ca embrionul implantat in uterul altei femei va lua din sangele aceleia,sange care nu va fi al tau,deci in consecinta copilul nu e doar al tau din punct de vedere moral.Iar relatia dintre el si mama purtatoare e un lucru dovedit.Sangele ei si afectiunea data copilului pe durata sarcinii urmata de ruperea de mama purtatoare nu va atrage decat osanda vesnica celui ce apeleaza din orgoliu la asa ceva.
Reply With Quote