View Single Post
Vechi 28.04.2010, 21:39:05
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=anna21;240716]Sophia, imi pare rau pt suferinta ta. Si asa este, nu avem de unde sa stim cum este sa fii in locul tau.
Dar totusi fiecare avem de purtat cate o cruce, mai mica sau mai mare, dupa puteri. Si mai cred ca este vai si amar de cei care nu poarta crucea, caci prin cruce te mantuiesti.
Suferi, da, dar ceva nu este in regula. Dumnezeu nu vrea sa suferim, ci sa ne smerim.
Poate ca solutia nu este sa plangi si sa te dai peste cap sa faci voia ta. Poate ar trebui sa intelegi ca ceea ce ti se intampla este tot din purtarea de grija a lui Dumnezeu. Cum? Eu nu stiu asta, dar tu poti afla daca te smeresti.

Aici nu este vorba de copil, ci este vorba de tine (cel putin asa inteleg eu din exterior). Iti doresti copilul cu atata ardoare de parca el ar implini sensul existentei tale. (Ai mai vorbit pe alte topicuri de lucruri pe care ai fi vrut sa le faci si nu ai putut etc.. ).
Sophia, eu vad ca sensul existentei noastre (a fiecaruia dintre noi) este Iisus Hristos (nu copiii, nu lucruri pe care le facem sau nu in aceasta viata). Nu are rost sa suferi si sa te zbati ca nu ai fost apreciata la adevarata valoare, ca ai fost umilita, pusa la colt, ca ai pierdut ani sau oameni dragi..
Nimic din aceste lucruri nu conteaza.
"Căci ce-i folosește omului să câștige lumea întreagă, dacă-și pierde sufletul? " La Sofia e rana prea adanca sau cicatrizata partial , netratata la timp , si odata cu inaintarea in varsta aceste rani se vor vindeca foarte greu . Este o realitate draga Ana , caci , noi putem vorbi usor "cand ne-am vazut sacii-n caruta "! Acesta este (crudul ) adevar . Doamne ajuta !