Citat:
În prealabil postat de mihailt
Eu nu am auzit vreodata pe parintele Cleopa pomenind de "masoni".
Asa ca sincer sa fiu ma indoiesc ca fragmentul postat mai sus apartine parintelui Cleopa.
Se stie ca exista o Sfanta crestin ortodoxa avand Sfantul Botez primit la lutherani.
(poate or exista si altii)
Apoi la luterani exista icoane in biserici,eu nu mai cred ce aud pe unii ca zic de protestanti ca nu cinstesc icoanele,ca nu cinstesc "sfanta cruce" ca nu o considera pe Maica Domnului Maica Domnului etc.
In Biserica ortodoxa se cinsteste numai crucea lui Dumnezeu Iisus Hristos si pe aceea o numim Sfanta ca primeste sfintenie de la Dumnezeu Iisus Hristos iar nu orice cruce.
Cand se praznuieste "inaltarea Sfintei Cruci" se praznuieste inaltarea Sfintei Cruci a lui Dumnezeu Iisus Hristos ,pe care a fost rastignit Dumnezeu Iisus Hristos.
(cititi si vedeti ca despre aceasta e vorba;Sfanta Elena a ajutat sa fie descoperita aceasta Sfanta Cruce a lui Dumnezeu Iisus Hristos prin care Dumnezeu lucra si lucreaza multe minuni.).
|
pai daca dumneavoastra cunoasteti atat de bine ce a scris si spus parintele Cleopa , ma mir ca nu ati surprins si acest aspect foarte clar dezbatut de el. Eu cred mai mull ca ati fii vrut sa nu fi auzit deloc de el. Doriti ceva bibliografie?