Citat:
În prealabil postat de AlinB
Ei, probabil daca ai copii si ti-a fost teama pentru sanatatea lor, sau chiar a ta, mai ales in cadrum propagandei astea intense cu "gripa aviara" poate ai o scuza..
Am sa ma gandesc si eu sa nu mai dau painea la porumbei ca cine stie cu ce ma aleg..
Mma rog, probabil 1/2 sunt ciori din alea care poate acum 100 ani ciuguleau ochii cuiva, ca am auzit ca traiesc si 300.
Si scuze daca te-am inteles gresit, dar eu n-am vazut sa-ti fi parut rau ca le-ai alungat desfiintandu-le practic posibilitatea de a folosi cuibul, ci parerea de rau ti-a venit abia cand l-ai stricat din greseala, desi practic nu mai era util si chiar cine stie, putea contine virusii aia ucigasi..
Iar concluzia pe care am tras-o, corecteaza-ma daca gresesc, a fost ca mai degraba ai o teama superstitioasa de a le strica cuibul gol de altfel si inutil, nu ce s-a intamplat cu randunelele ramase fara cuib.
P.S Nu te-ai gandit sa le fi pus o cutie din aceea pentru pasari intr-un copac din apropiere?
Poate asa impacai si capra si varza..
|
Să știi Alin că rândunele sunt foarte sensibile! Dacă un om atinge cuibul în timp ce este construit sau intervine în construcția acestuia îl părăsesc imediat și nu se mai întorc acolo așadar sugestia referitoaree la cutie nu este viabilă.
Clementina (sper că acesta îți este numele),răspunsurile pe care le primești deși binevoitoare îți pot accentua starea de neliniște.Ar fi bine să mergi la un preot sau la duhovnic dacă ai,să te spovedești iar Dumnezeu te va ajuta să uiți acest incident.
Ce bine ar fi dacă am avea mustrări de conștiință măcar atât de mari pentru avorturile pe care cu bună știință le facem noi femeile!(aici mă includ și pe mine) .