Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Deci draga mea Grabriella, nu e sectă Cuvântul lui Dumnezeu ci e un dar MARE, de iubire și pregătire a celor ce voiesc, pregătire de sus de la Domnul, pentru așteptarea spre întâmpinarea Lui Iisus Hristos Dumnezeu când va veni spre judecată... și întru slavă... deci iată că a venit în Duhul, și nu numai acolo ci se coboară și prin alte părți, ca să caute și să găsească oaia cea pierdută și berbecul ce se îmbracă mereu în asemănare cu El dar prinlăuntru e lup răpitor și nerecunoscător și nu-și dă seama ce face... deci ca să ridice din baltă câte un căzut, un nenorocit, un mort în moartea păcatelor... ca să-i șoptească mereu prin cuvintele trimișilor săi: „scoală, școală!”..
Iar eu nu pot decât să am milă mirată de neînțelepciunea voastră convingătoare. Dar vouă vi se face milă de dracul, milă cu interes viclean. Dar pe mine nu mă păcăliți deși îmi vine mereu să vă deau vouă dreptate... din nemulțumirile mele acumulate care o să le arunc și eu, Doamne ferște, în sptele altora... că doar eu zic că cu siguranță aș fi fost sfințișor dacă nu era cine să mă ducă în ispită... Dar se uită Domnul la născocirile și mâniile și strâmbătățile din judecățile minții mele și la poftele și plăcerile și privirile întâmplătoare spre satisfacție și mă întreaba: Astea de la cine sunt? Iar eu răspund : De la oameni Doamne.
Că nu pot să spun altceva decât că eu iată am fost întotdeauna complet nevinovat. De foame... vrednic... rău.
|
Domnule, este interesanta expunerea dumneavoastra atat de absconsa si totusi sugestiva.
In nici un caz nu am afirmat si nici nu am gandit vreodata ca :"Cuvântul lui Dumnezeu","un dar MARE, de iubire și pregătire a celor ce voiesc, pregătire de sus de la Domnul, pentru așteptarea spre întâmpinarea Lui Iisus Hristos Dumnezeu când va veni spre judecată... și întru slavă." sa-l consider sau sa-l numesc "SECTA". Eu stiu ce este o secta:
SÉCTĂ, secte, s.f. Comunitate religioasă desprinsă de biserica oficială respectivă; p. ext. grup (închis) alcătuit din adepții unei doctrine (filozofice sau politice). – Din fr. secte, lat. secta.
Este doar o denumire nu o blasfemie. S-au credeti ca aceasta secta face parte din BOR?
Inteleg ca a-ti cunoscut-o chiar foarte bine pe aceasta doamna Daniela, deci ati fost in aceeasi grupare .Dar nu inteleg afirmatia cumplita :" Dar vouă vi se face milă de dracul, milă cu interes viclean".
Mie imi e mila doar de fiintele creata de Dumnezeu si care poarta chipul Sau, a caror trupuri sunt temple Sfintite prin apa si prin Duh Sfant, prin trupul si sangele Domnului. Este adevarat ca oamenii pot pangarii aceste 'temple' prin faptele lor nedemne, dar nu cred ca pot fi numiti 'draci'.
Mie imi este mila sincera de toate fiintele care se gasesc sub puterea celui rau si care aduc nenorocire si distrugere lor insisi si celor din jur.Mi-e mila de durerea si suferinta tuturor celor afectati .