Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Ce ortodox categoric esti tu. Mai sa fie, pe toate le vezi tu, alb-negru, ...morala ortodoxa ne spune... nu are dreptul sa mai aibe pretentii la facutul de copii. hmmm, imaturitate, lipsa de experienta?... oare ce o fi?
Spune-mi te rog de ce oare altor femei care fac chiar si citeva avorturi, Dunezeu nu le ia posibilitatea de a procrea si sunt bine-merci, nu se tavalesc pe jos in "nemernicia' lor, deseori cu cite doi trei copii...sau vrei si aici citate de pe internet si dovezi stiintifice :))))
Astept,...ce o fi acum, iconomia? femeilor alora li s-a mai dat o sansa pentru pocainta? sau care mai sunt raspunsurile tale "obiective" la subiectivismul meu si al sophiei
|
Aici sunt de acord cu Alin..
Vezi, chiar in asta consta pocainta:
"Că fărădelegea mea eu o cunosc și păcatul meu înaintea mea este pururea. Ție unuia am greșit și rău înaintea Ta am făcut, așa încât drept ești Tu întru cuvintele Tale și biruitor când vei judeca Tu."
Daca femeia se pocaieste si-si plange pacatele, cum crezi ca poate ridica fruntea sa zica lui Dumnezeu "ma nedreptatesti"? Asta fac cei care nu se pocaiesc.
De aceea o femeie cu multe avorturi nu cred ca are dreptul sa aleaga alta cale pt a face copii decat a cere iertarea lui Dumnezeu (adica nu tratamente de fertilitate si restul).
(Daca se considera credincioasa, desigur.. ca in rest, fara Dumnezeu, "drepturi" se pot inventa dupa nevoile fiecaruia. Si toate se vor plati)