Citat:
În prealabil postat de ai2
s-au imputinat si au scazut drastic in intensitate. Mai curge putin mir din icoane, mai apare un norisor in forma de cruce si cam atat. Altadata oprea soarele in loc!
De ce perioada asta are nevoie mai putina de minuni in genu celor din vechiul testament?
As crede mai degraba ca acei oameni halucinau mai liber. Acum trebuie sa vii cu dovezi si uite asa D-zeu e in agonie.
|
Nu e in nici o agonie, nu stiu de ce ai tu impresia ca si daca nu s-ar intampla nici o minune, oamenii NU ar mai crede

Eu am vazut icoana izvorand mir dar si daca o vedeam sau nu o vedeam tot aia mi-era, credeam si inainte si as fi crezut si fara. Si nu cred ca e nevoie ca vreun credincios sa se simta dator

sa dea "dovezi" si "argumente" unui necredincios. Pana la urma atitudinea invaziva si antisociala e din partea aluia care vine sa bata cu pumnu'n masa dupa dovezi decat a celui care statea linistit in banca lui si-si vedea de credinta.
Atata aroganta ma si amuza :) "acum trebuie sa vii cu dovezi". Altfel ce? :) Nu-mi mai dai mie voie sa cred sau ce? Pana la urma circul mai mare e din partea agitatului care vrea dovezi cu orice pret decat din partea celui care nu i le furnizeaza.