View Single Post
Vechi 29.04.2010, 20:17:20
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit @ Casiana

Mi-am propus sa nu mai intru in subiecte sentimentale, dar curiozitatea (curiosity killed the cat.. sper ca nu ma ranesc rau) m-a impins aici unde gasesc stupefiata mesajele Casianei.

Casiana este exact ca sotul meu (minus plansul, desigur). Despre depresie nu stiu.. nu-mi dau seama.
El este atent (la suprafata, ca nu asculta niciodata cu adevarat) si civilizat, primesc cele mai extraordinare cadouri, nu-mi lipseste nimic teoretic.
Ajuns acasa este ca o oala in care fierbe apa.. mormaie, colcaie.. nu are stare, se plictiseste, viata de familie nu-i satisface nevoile. Dar nici nu-l tin.. usa e deschisa, pleaca, vine cand vrea, fara rost, fara scop.
Si la fel il suspectez ca ne-am casatorit el avand in minte doar amintirea unei iubiri. Care amintire probabil s-a sters si aceea intre timp.
Banuiesc ca in felul lui sufera. Nu voi afla niciodata cat si cum sufera.. dar mai aflu cate ceva despre asta de la Casiana. Si nu-mi imaginam ca este asa de rau! Chiar ma simt prost acum.

De aceea sunt ff curioasa: Casiana, pe tine ce te-ar multumi? Ce iti doresti cu adevarat?
Dincolo de libertate.
Sotul meu are libertate destula, chiar dupa standarde liberale... Dar altceva, de ce ai nevoie? Ce-ti alina tristetea, ce poate face el pt tine (nu sa dispara, asta e exclus.. ceva fezabil )

Eu am considerat ca sufera de "tristete metafizica" (nu radeti de mine) si ca trece de la sine.. dar vad ca s-ar putea sa fiu eu cauza.

@ Jane
Cred ca mi-ar folosi si experienta ta , daca simti ca m-ai putea ajuta.

Last edited by anna21; 29.04.2010 at 20:19:23.
Reply With Quote