View Single Post
Vechi 29.04.2010, 22:00:55
anamaria.lupu anamaria.lupu is offline
Member

Data înregistrării: 25.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
:)
Stiu ca suntem pe un sait ortodox, dar tot aici mi s-a acrit de cate ori am citit pariul lui Pascal dat ca argument pentru credinta. Eu pun in discutie varianta "crezi si nu exista, atunci n-ai pierdut nimic". In cateva cazuri concrete, discutate in acest topic, persoanele implicate chiar n-au pierdut nimic? Nu le-ar fi fost mai bine daca nu ascultau gura lumii ortodoxe?
Si mai exista inca un argument la fel de penibil:"n-ai dat de greutati si de aia nu crezi in D-zeu". Din cate vad, cei care deja cred, nu se descurca prea bine. Atunci ee valoare mai are argumentul?
cei care cred in Dumnezeu,sunt testati ca si Iov,li se testeaza credinta,prin oferirea de greutati,suferinte.Si de asemenea celor pe care ii iubeste Dumezeu,le ofera boli sau suferinte ca sa isi spele pacatele,sa se curete duhovniceste. altii se roaga pentru sufletul tau.In fiecare duminica la slujba ne rugam pt binecredinciosi,adica si pt tine si altii care spun ca nu cred.Prin aceasta polemica,tu strigi dupa ajutor,vrei sa ti se dovedeasca existenta Lui,dar fiule,tocmai pt ca Il cauti ,Il vei gasi.Dumnezeu sa fie cu tine,iar tu sa Il ai in inima!Doamne-ajuta!
Reply With Quote