View Single Post
Vechi 30.04.2010, 08:27:12
catalin_ catalin_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.05.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de erzbet Vezi mesajul
Mai ales Stefan cel Mare a fost un sfant extraordinar. Omora cum avea chef in tara lui si avea si o gramada de "femei". Dar deh, a ridicat manastiri hai sa il facem sfant. Tot respectul pentru cum a condus Moldova, dar a fost ce vreti voi mai putin sfant. Serios, si pe Becali cred ca o sa il faca sfant peste cateva sute de ani. Nu glumesc!
Nu biserica face sfintii. Dumnezeu ii face .Biserica doar constata si afirma .canonizarea unui sfant se face foarte greu .Pot trece sute de ani pana la recunoasterea unuia, altii raman chiar necunoscuti . Doar Bunul Dumnezeu hotaraste asta, tot din iubire de oameni .. Eu personal am incredere in Biserica . Ea nu greseste pentru ca cine o conduce nu greseste in veci!!!!!!!!!Dar doar Biserica care este Biserica are mijloacele pentru a face si din cel mai mare pacatos un Sfant. Mostenirea lasata de Stefan a zidit milioane de suflete, a nascut multime de sfinti si rugatori pentru patria pe care a aparat-o ca un leu. Pentru asta este Sfant ! A pastrat credinta stramoseasca la fel ca Brancoveanu. Aceste nume grele va lovesc tare sub centura .
Reply With Quote