View Single Post
Vechi 30.04.2010, 11:39:41
cuvant cuvant is offline
Member

Data înregistrării: 14.10.2008
Implicit Hristos a inviat

Citat:
În prealabil postat de Elenush Vezi mesajul
Eu zic ca in loc sa va spuneti cuvinte urate mai degraba incercati sa fiti buni cum ne invata Domnul Iisus Hristos.. Religia e cel mai putin importanta...La judecata Dumnezeu nu o sa te intrebe ce religie ai fost..nu pe baza religiei vei fi mantuit..ci pe baza credintei.. "Caci prin har ati fost mantuiti,prin credinta..si aceasta nu vine de la voi ca sa nu se laude nimeni ".. Dumnezeu asteapta de la noi sa ne iubim intre noi si sa avem inimi curate.. Cine are urechi de auzit sa auda!! Poti fii ortodox,penticostal,baptist..in aceea zi toate aceste denumiri vor disparea si va conta ce ai facut tu in viata aceasta !! Dumnezeu sa ne ajute pe toti!
Draga Elenush ma rog Bunului Dumnezeu ca prin cuvintele care doresc a ti le spune sa nu aduc mahnire fiintei tale, ca asa vazand cele spuse de tine observ o bunavointa din partea ta, si o inclinatie spre a fi de ajutor semenului.
Te rog sa primesti cuvintele cu mare drag si sa ma ierti de ti-oi gresi, caci din aceeasi bunavointa izvorasc si cuvintele mele, spre a-ti fi de folos.
Omul asa in neputintele lui, in necazurile si neajunsurile lui, bate de multe ori la o usa, in speranta ca i se va deschide, cauta in speranta ca va gasi izvorul cel drag, caci noi oamenii insetati fiind de viata cautam sa pretuim clipa..da clipa petrecuta in rugaciune, in fapta cea buna, in ajutorarea semenului. Si privind dragii mei azi in lume..cate si cate izvoare sunt..la tot pasul cate un izvor..si oare toate or fi bune, toate adapa oaia cea atat de insetata..? Este de ajuns sa privim..de om sti sa privim..este de ajuns sa auzim..de om sti auzi ..chiar simturile ne vor clinti intraga fiinta, caci Pastorul cel Bun ne-a prezis cu mult, tare mult inainte, de aparitia acestor izvoare otravite, conduse de viclenia unor lupi imbracati in piei de oaie.
Bun..si acum care o fi izvorul cel bun, glasul carui pastor il vom asculta..
Cel ce spune, ca nu conteaza religia, secta, confesiunea..si ce or mai exista..acela nu e de la Dumnezeu, caci izvoare sunt, si tare multe il duc in pierzare, in nefiinta pe om. Si de iti pasa de om, iti pasa si de mantuirea lui, dar otrava nu mantuie dragii mei..otrava e spre moarte, moartea vesnica.
Acum ne-om tot intreba noi, cu ce o fi de vina un copilas care se naste intr-o familie de sectanti, cu ce va fi hranit bietul copil, oare va cunoaste el cine este Fecioara Maria, va auzi el de Sfintii Martiri Brancoveni, va sti el cine a aparat tara aceasta cu pretul vietii de toti paganii, va sti el de urmasii Sfintilor Apostoli, va sti el de Sfintii nostri Parinti, va sti el de Cei prigoniti la Aiud pentru ca au marturisit dreapta credinta, au marturisit pe Domnul Iisus Hristos in vremuri de prigoana.
Va sti oare..?
Or fi vremurile mai tulburi acum..altii le numesc mai pasnice, si peste noapte sunt pastori..si pastori..ee..vrem sa fim cu totii pastori, dar oile nu le iubim, am vrea si noi sa pastorim, dar nu oaia,...e fiecare o fi cu interesul lui, caci de oaie dragii mei cui i mai pasa..?
Poate unii or cunoaste, altii or fi nestiinta, iata dragul meu Elenush asa mai obiectiv de ce nu se poate pune in discutie ecumenismul, de ce lumina nu se poate uni cu intunericul: -dreapta credinta o cinsteste pe Fecioara Maria, Nasacatoare de Dumnezeu fiind, Aleasa a Tatalui Ceresc:" Bucura-Te Marie plina de har, Domnul este cu Tine, usa milostivirii deschide-o noua Nasacatoare de Dumnezeu".
-dreapa credinta cinsteste Crucea Domnului, caci prin jertfa de pe Cruce Domnul Iisus Hristos aducea bucuria Invierii.
-dreapta credinta pretuieste Cuvantul, caci in Cuvant este multa putere, prin puterea Cuvantului a fost creata lumea(Cuvantul la sectanti a fost pangarit..sunt scoase carti intregi din Biblie)..oare oricine e profet, prooroc,preot..oare oricine poate talmaci Cuvantul?
-dreapta credinta i cinsteste pe Sfintii Parinti, ca urmasi ai Sfintilor Apostoli , ca marturisitori ai Domnului Iisus Hristos, in vremuri de prigoana, in vremuri de stramtoare.
Si cate si cate or fi de spus, sunt convins ca multi dintre cei rataciti nu cunosc catusi de putin, de lucrarea Domnului, de trecutul acestui neam..ba mai mult chiar unii dintre ai nostri , in necunoastere fiind inclina ca toate ar fi bune, ca toate or fi de la Dumnezeu.
Sa ma iertati dragii mei..
Stalpii pacatului sunt acestia..nepasarea, necunoasterea, uitarea.
Sa ne pese dragii mei de tot omul, sa cunoastem cine suntem(drept crestini), de unde venim..si sa nu uitam de cei care au avut viata de marturisitori, de martiri pe meleagurile acestea.
Maica Domnului sa ne ajute pe toti..
Dumnezeu in mijlocul nostru