Subiect: hmm... help?
View Single Post
Vechi 30.04.2010, 11:47:59
almaris
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de angel4ver Vezi mesajul
nu mai stiu ce sa fac.de fapt,nici nu pot sa spun ca am facut altceva decat sa merg ori de cate ori am simtit nevoia la biserica,sa ma rog atat pentru familia mea cat si pentru el, sa aprind lumanari si pentru el si cand sa ma rog seara inainte de culcare, sa vorbesc si despre el(intelegeti ideea,sper).
Cu alte cuvinte ai sperat sa se intample ceva, sa vina el intr-o zi, sa-ti sara in brate si sa spuna ca a renuntat la "religia" lui de dragul tau.
Citat:
am crezut ca am scapat de depresie,dar mi-am dat seama ca nu.poate nu folosesc termenul corect,dar stiu sigur ca de fiecare data cand ma gandesc profund la ce s-a intamplat pana acum de cand sunt cu el si ce s-ar putea intampla din cauza religiei 8-| sentimentul de fericire,bucurie care-l am pe moment dispare odata cu zambetul,lacrimile izbucnesc pur si simplus si mai simt o durere in piept(nu am probleme cu inima,e mai mult o durere care vine de la suflet :-<).
Auzi, nu lua prea tare in seama ce spun, dar ia zi-mi si mie, baietasul asta are stea in frunte, e frumosul si desteptul pamantului, care e treaba, cand va aud ca v-i se pune pata pe cate unul ma apuca nervii. Dumnezeu ne-a lasat acest drept, sa iubim pe cine vrem noi, pe cineva care sa produca ceva pozitiv in relatie, nu invers, indiferent de motive.
Citat:
am vorbit pana acum doar cu un preot.mi-a spus ca-mi da carti sa citesc,dar nu stiu daca ma ajuta atat de mult.pentru ca in mare parte stiu ce sunt adventistii(din cartile ortodoxe) si alte secte(si repet,nu vreau sa jignesc pe nimeni;vreau doar sa aflu),ca nu fac bine ce fac si asa mai departe,dar eu NU asta caut acum.
Nu exista decat doua cai, ori va separati, ori lasati credinta cu care va bateti in piept amandoi sa iasa la suprafata, sa demonstrati ceva din ce spuneti si credeti, in rest sunt mofturi. Dragostea sufera totul, asa spune apostolul, si-ti mai spun ceva, sunt barbat si pot sa-mi dau seama, daca pana acum acest baiat nu a facut ceva mai mult iar tu esti in aceasta situatie inseamna ca e slab(ca sa nu spun altfel), si cand spun asta ma refer la multe capitole. Nu mai spun indiferent, egoist s.a.m.d. Scopul unei relatii este sa fie amandorura bine, cand sunteti amandoi si cand nu.
Citat:
rudele din familia lui au inceput sa se arate indirect,pentru ca personal cu mine nu discuta, dar mi-a povestit el(si am apreciat asta,pentru ca putea binemersi sa nu-mi spuna!) si chiar daca au vorbit ce nu trebuie despre mine,el mi-a luat apararea si le-a spus sa nu se bage in relatia lor.dar mi-e frica ((( ca o sa continue sa-i bage in cap si el sa cedeze si sa ne despartim. iar eu nu vreau asta.vreau sa demonstrez ca pot sa stau cu el chiar daca suntem de religii diferite.desigur,stiu ca Bunul Dumnezeu ma va indruma si nu ma va lasa,dar simt ca trebuie sa fac ceva.problema este ca nu stiu ce.
Pai de ce nu discuta cu tine parintii, nu au avut ocazia sau sunt prea "crestini"? Nu cumva fiul lor va avea in scurt timp cam aceeasi atitudine vis-a-vis de oamenii cu alte viziuni intr-ale religiei?

Citat:
nu vreau sa renunt la el.
Acest "nu vreau" trebuie sa aiba un motiv. Alltfel e doar un moft adolescentin.

[quote=angel4ver;241111]mi-a spus ca stie sigur ca parintii lui vor sa se insoare cu o fata adventista.sa vad si eu cum e si sa ma conving de ceea ce stiam dinainte, nu am mai mers ca nu stiu ce s-a intamplat si nu au mai putut sa mearga.[quote]Ai spus tot despre ei, daca parintii vor ei un anume tipar pentru al lor, e clar.
[quote=angel4ver;241111]eu le iau ca pe semne.mama mi-a zis acelasi lucru.si totusi,l-am vazut,dar nu am putut sa merg la biserica la ei(repet,nu am intrat niciodata intr-o biserica adventista) si am fost ferita,ca puteam sa ma accidentez si eu(grav sau usor). QUOTE]
Semne care sa faca sa nu ajungi intr-o biserica adventista? Dar ce crezi ca se intampla acolo? Da si tu o cautare pe internet, stati cu atatea resurse la indemana mai frate si degeaba. Iar ma enervez.

Citat:
vreau sa-l ajut.daca e sa treaca la ortodoxi si Dumnezeu vrea asta,asa va fi.dar daca nu si Dumnezeu nu-mi arata prin ceva sau cineva in care sa simt eu ca trebuie sa am incredere,atunci nu trebuie sa fac.
Din pacate ti-ai cam dat arama pe fata cum se spune, pe tine te intereseaza sa-l ajuti, adica sa vina la ortodocsi, sa scape de "sectantii" aia de adventisti. Eu il locul vostru mi-as trai tineretea si as sta departe de astfel de probleme, am inteles ca sunteti foarte tineri, si stii cum se spune, si fara minte. Apropo, cand am zis sa va traiti tineretea nu m-am referit sa stati prin baruri, sa chefuiti pana la epuizare si altele de fel.

Last edited by almaris; 30.04.2010 at 11:52:36.
Reply With Quote