View Single Post
Vechi 30.04.2010, 12:02:40
Scotianul
Guest

Smile Topcat

Citat:
Īn prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Sa stii ca n-am absolut nimic impotriva sa nu vorbim despre Dzeu ci despre cum omul, dintr-o primata ce traia intr-o societate puternic ierarhica, cu un mascul dominant, a devenit un vinator cooperant ce a trebuit, pentru mentinerea coeziunii tribului, sa il inlocuiasca cu un mascul dominant imaginar. Pentru ca e foarte probabil ca aceasta coeziune e secretul supravietuirii noastre, e normal ca ideea ce a mentinut acesta coeziune sa fie adinc inradacinata in psihicul nostru.
Zicala lui Goethe e una dintre cele mai mari timpenii. Probabil ca nici macar nu e a lui.
Sorry dar ii apartine neamtului.Daca ai o problema cu eu>ai rabdare pt ca intr-o zi s-ar putea sa ai sansa sa ii spui asta personal(glumesc>sper sa traiesti mai mult decat Noe)
http://www.quotationcollection.com/a..._Goethe/quotes
Daca nu este asa,actioneaza-i in judecata pe cei cu site-ul^^^
In rest problema este simpla.Daca este adevarat ca vom da socoteala pt fiecare vorba(eu sunt absolut convins de chestia asta dar nu ma lua in seama),multi dintre noi(cu ateii in pole position)vom avea nevoie de un avocat al-naibii :)))de bun pt ce va urma.Daca nu este adevarat atunci putem toti rasfla usurati(iarasi in pole position cu ateii)pt ca posteritatea va avea bunul-simt sa dea ,,delete”din memoria celor dragi a tuturor prostiilor pe care le-am spus.Sau daca exista o dreptate cosmica,ele vor ramine in amintirea lumii ca sa rida pe seama noastra pina la Judecata de Apoi.Either way>it’s God call imho :)

Topcat>don't worry mate.Intr-o zi,sooner or later,toti vom afla raspunsul.Te grabesti sa-l afli mai devreme?Ai grija ce-ti doresti..
Salutari vesele ca de la credincios la ateu.
Reply With Quote