va rog sa va imaginati ca pentru o clipa va puteti vedea sufeletele, imaginati-va ca fiecare patima reprezinta cate un articol de vestimentatie ( de care va legati atat de mult!!) ei acum daca sunteti sinceri raspundeti-va singuri la intrebare cum intrati in biserica goi??? daca ar fi dupa pacatele mele.........nici macar nu as indrazni sa ies din casa darmite sa mai intru in biserica...deci drgailor daca ne-am vedea sufletele fie si ptr o clipa am vadea cat de urate sunt..(al meu..ma stie Dzeu..) am avea urechi sa auzim tot ceea unii din dragoste scriu aici..sa nu mia cautam motive s ajustificam pacatele noastre mintindu-ne ca Nu este pacat!! nu ma deranjeza fapttul ca se bate apa in puia cum a scris cristi ma Doare ca dand atat de multa importanta trupului uitam de suflet, elena nu cred ca va intelege ceea ce vrei tu sa spui aneimariea pana cand sufletul ei nu va intelege ceea ce mintea ei refuza sa accepte!!degeaba pune fusta daca sufeltul este mort!! fratilor nu uitati de Soare ametiti de lumina razei!! e aderavat ca trupul este templu dar sa ne ingriojim sa tinem templu viu prin suflet!! iertati-ma jenica o pacatoasa peste masura care indrazneste sa dea sfaturi...dar o face din dragoste
|