Citat:
În prealabil postat de iordanmihai
Hristos a Inviat!
Doamne ajuta!
Urmaresc cu deosebita atentie acest topic.Sunt foarte interesat de asa zisul "Fenomen" Pucioasa,deoarece lucrurile par sa degenereze.S-a acordat prea multa atentie Noului Ierusalim de la Pucioasa,care de fapt(asa cum au afirmat mai multi utilizatori ai acestui site) NU ESTE DECAT O SECTA MINCINOASA.Normal traim vremuri de sfarsit de lume,apar din ce in ce mai multe "grupari" sponsorizate din afara tarii si care pretind cu tarie ca ei sunt adevaratii crestini,ba mai mult vin si cu carti si chiar biblie modificata dupa bunul lor plac afirmand ca aceasta este credinta cea adevarata.O MARE BLASFENIE adusa la adresa ortodoxiei.Ce este mai ingrijorator este ca incearca prim toate metodele sa "racoleze" cat mai multi adepti,mintind,promitand,vrajind si chiar fortand anumiti crestini ortodoxi care sunt slabi in credinta si pleaca urechea la prostiile lor.Eu personal am avut o confruntare cu un adept al acestei secte "Noul Ierusalim" care incearca sa se foloseasca de :sfinti ,apostoli si preoti care slujesc ortodoxiei afirmand ca fac parte din Noul Ierusalim incercand prin acest fel sa devina cat mai credibili.
|
Domnule, și dumneata ai venit să lovești în țepușă? Păi nu sunt destui?
Dar problema este că voi nu știți de unde este și totuși iată că știți să loviți deși mi-a deschis ochii. Nu cumva vreți să vă faceți și voi ucenici ai Lui?
Repet pentru cine voiește:
1.Nu este sectă,
2.Este Domnul Însuși, care nu este mincinos!
3.Nu este fenomen ci proorocie și plinire,
4.Nu s-a acordat nici o ateneție fiindcă voi ați scos mereu zvonul că este sectă, că este îndrăcire, că este nebunie, dar fără argumente, fără dovezi ci pe stupizenii gLumești, pe răutăți și presupoziții și insinuări ca să-i faceți pe plac lui nenia și lui tanti grijania...
5.Sunt sponsorizate din mila Lui Dumnezeu, nu din banii KGB sau ai francamasoneriei, sau ai sectelor pe care le visați voi,
6.Nu sunt din afara țării ci sunt dintre ultimii creștini care au mai rămas fideli lui Dumnezeu, ca să creadă și să plinească,
7.Nu sunt cărți și nici biblie modificată ci este proorocie sfântă de la Dumnezeu, deci cu siguranță este Adevărată.
8.Păi eu văd că voi blasfemiați mereu fără jenă. Ei cu ce ți-au greșit, că dumneata nu crezi atunci ei sunt musai de vină?
9.Prozelitizm și racolări văd că faci dumneata sau pentru ce ți-e frică, crezi că o să-ți pierzi oamenii băgați cu forța în temple și case și biserici de pe care profitai? Eu îmi spun convingerea și Adevărul neîndoielnic primit de sus că nu ei sunt sectă, dar nu pentru a face eu cuiva vre-un târg, din moment ce nu vă cheamă nicăieri cineva ci eu ziceam să citiți ca să folosiți în viața voastră, căci în dar am primit, așa dau mai departe, în dar dacă eu sunt lămurit. Căci este în folosul vostru dacă citiți zilnic.
10.Iar prostii lipsite de argumente și așa ca un semnal de alarmă care ar avertiza, tu le faci. Sau ce panică sădești dumneata și cine te-a speriat ca să sperii? Și ce o să se întâmple dacă toți oamenii ar fi credincioși Noului Ierusalim? Ia spune dumneata ce se va întâmpla dacă toți oamenii ar asculta de Dumnezeu prin proorocii și sfinții Lui? Și n-ar mai fi altă biserică decât aceasta? Cine ar avea de câștigat și cine de pierdut?
11. Care sunt dovezile acuzațiilor sau vorbești din bârfe ca să te afli în treabă căci zici: ''mintind,promitand,vrajind si chiar fortand anumiti crestini ortodoxi'' sau dumneata știi cine pe cine a abuzat de peste 50 de ani? Păi cine pe cine a abuzat sau a mințit poborul cu tembelizorul?
12. Dumneata ai avut o confruntare în care ai crezut că ce? Păi e chiar adevărat, mulți dintre drepții VT și din sfinții NT au mărturisit despre slava Noului Ierusalim care va să fie, care din cer se așează pe pământ... și iată proorociile se împlinesc deci mulți dintre sfinți au proorocit și mulți au crezut deci nu e de mirare ca prin BOR să existe credincioși care au primit pe prooroci și cred pe Domnul. Căci credibilitatea nu șade în mulțimea celor ce cred ci în rămășița care împlinește în taină ceea ce s-a dăruit ca mare DAR nouă de sus.
Deci Domnule cu Adevărat Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu, a înviat din morți! Deci lasă vrăjelala că ar fi încercat cineva să te amăgească. Eu aici vă repet că dacă nu primiți pe prooroci, s-ar putea ca nici Domnul să nu vă primească pe voi. Dar nu ca să vă ameninț am scris ci fiindcă mie mi-e clar ca dar că neîndoielnic Domnul se vestește peste pământ și se pregătește întru venirea Sa spre slavă și spre judecată... deci de bucurie am scris și nu ca să vă racolez, că racolarea se face de către îngeri pentru cer, dar mai înainte face și dracul racolare, ca să rămâneți în baltă fericiți că numai voi sunteți deja gata mântuiți, voi iată mai rău ca sectanții.
Deci credibilitatea o conferă nu mulțimea de oi pământești ci dragostea sfințită a oilor cerești care ascultă de Mielul Cel fără de păcat ce își pune sufletul pentru oi și nu doar așa că păstorește pentru o plată... vremelnică... și pentru aia se cred vrednici dar când vine lupul ori tac ori dau bir cu fugiții.
Deci fără argumente și cu insinuări absurde de ce crezi că mă încânți că vii ca să faci și tu prezență alături de tabăra răzvrătiților? Crezi că dacă sunteți mai mulți aveți voi dreptate? Păi dreptatea e a lui Dumnezeu și nu a gLumii, și de la El purcede. Deci ce vrei dumneata să spui defapt? Că n-am înțeles ci îmi pare că ai repetat necredința și minciuna ca s-o luăm drept bună... bună de tot.
Deci ai de grijă că lovind mereu în țepușă ai să-ți rănești piciorul! Șingur ai să-ți atragi durerea.
Nu-i așa că te-am convins? Dar zi-mi și mie unde anume vreau ca să te înscriu? În ce partid? Căci nu vreau să fim mai mulți ci e deajuns câte unul, câte doi, ici și colo... N-are nevoie Dumnezeu ci omul are nevoie dar nu acum când e îmbuibat și crede că le știe pe toate ci mai târziu, atunci când Adevărul Carele Este se va vedea. Iar atunci să-i vezi cum își vor aminti și se vor întreba:
Oareoare de ce nu l-am ascultat pe păcătosul ăla mare, marele păcătos mirean din poBor? Că de câteori nu ne-a zis ca să citim pe Cuvântul ca să ne mântuim...
De ce nu l-om fi ascultat ? Din putoareoare sau puteroareoare? Deci așa va fi cu siguranță pentru unii care s-au împiedicat de acest fir de discuții fiind foarte interesați de acest ''fenomen''. Păi dumneata nu știi că minteresul poartă fesul? Deci cum o să afli Adevărul dacă dumneata cauți să faci voia ta atunci când judeci? Iar Tatăl nu judecă pe nimeni ci toată judecata a dat-o în mâna Fiului iar Fiul n-a venit ca să judece pe cineva ci să găsească oaia pierdută, dar este scris că nimic nu v-a trece până se vor plini toate, Cerul și Pământul va trece dar Cuvântul lui Dumnezeu nu va trece.
Deci să fi sănătos și să ai și dumneata parte de tot Cuvântul lui Dumnezeu.