View Single Post
Vechi 30.04.2010, 15:13:28
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Asa este, nu stiu ce are.
Dar nu se imbata.. ci "evadarile" lui sunt teribiliste, in opinia mea. Sunt catre cazino, daca acel cazino este in alt stat este si mai interesant ca implica un pic de adrenalina pe autostrada (eventual cu o doza de alcool in sange).
Eu nu pot intelege nimic din nevoile lui, oricat imi bat capul..
Si nu-mi pot plia dorintele dupa ale lui, ca pentru mine a ma simti bine inseamna prieteni (nu baruri, nu cluburi etc..). Prietenii i-a indepartat pe motiv ca sunt plictisitori sau prosti... eu mai incerc sa tin legatura cu ei, dar nu sunt atat de "prosti" sa nu detecteze aroganta sotului meu si pana la urma relatiile se cam racesc.
Si in general el este considerat persoana responsabila, prin contrast cu mine, care am un aer destul de "imatur".
Ultima remarca ar fi amuzanta daca situatia n-ar fi asa aiurea..
Ce se poate zice, pana la urma e o problema spirituala..poate ar fi trebuit intrebat de la inceput cum sta omu' cu credinta si atunci lucrurile erau mult mai clare.

Un om pentru care Dumnezeu nu este reperul central poate face orice, cu logica sau fara logica..e mai putin important atat timp cat sistemul de valori nu se schimba.

Poti sa-l duci la psiholog (daca il convingi) sa mai stranga un surub pe ici, pe dincolo, sa mai unga niste rotite..dar in pricipiu e acelasi mecanism fundamental defect..

Last edited by AlinB; 30.04.2010 at 16:21:21.
Reply With Quote