pentru cuvant: nop, stai linistit/a. nu m-am suparat, deci nu ai de ce sa-ti ceri iertare. e doar o parere, nimic mai mult :D
pentru AlinB: ah, greseala mea. multumesc pentru atentionare :"> pai, nu-n general cei care incalca una sau mai multe din cele 10 porunci (pe care nu ar trebui sa le incalcam)? mai concret, cei care ajung la inchisoare... majoritatea nu sunt ortodocsi? sau mai sunt si de-astia care te fura pe fata, isi bat joc de tine, pacatuiesc (chiar daca poti dovedi sau nu) si cum sunt oameni cu influenta, normal ca nu ajung acolo unde trebuie. si sunt ortodocsi, nu? daca gresesc, corectati-ma. eu asa stiu.
eu nu am dreptul sa ma judec si nici sa-i judec pe cei din jur. imi pot permite doar sa dau un sfat (daca mi se cere sfatul sau daca e absolut necesar ca sa-i fie bine persoane respective), NU sa judec. daca am dat impresia asta, inca odata... imi cer scuze, dar nu fac nimic cu rea intentie, dupa cum am mai spus.
eu nu vreau sa apuc pe un drum gresit. ma rog la Bunul Dumnezeu sa ma ajute sa nu cad in prapastie si sa aibe grija de familia mea, de prietenul meu si de mine :)
inca odata, multumesc pentru ca m-ai corectat!
|