Citat:
În prealabil postat de vasalie
Reciteste (cu atentie) postarea ta, la care am raspuns. Cereai date istorice despre vorbirea in limbi si la alte culte in afara de "cultul penticostal, si arhicunoscutul si raspanditul cult carismatic".
Poate stiai ceva despre vorbirea in limbi. Cat despre informatiile pe care ti le-am furnizat referitor la vorbirea in limbi la ortodocsi.. sa-i spui lui mutu (sau lui chivu) ca le stiai. Se vede din postarile tale ce multa istorie ortodoxa cunosti.
P.S. Daca stii ceva (ma refer la istorie, doctrina, Sfanta Scriptura, etc) de ce nu te folosesti de aceste cunostinte si preferi sa vii numai cu palavrageala fara continut (doar cu iz de barfa sau acuzatie nefondata).
Sa inteleg ca ai o nelamurire la modul cum se manifesta vorbirea in limbi la penticostali sau harismatici? Esti lamurita despre faptul ca vorbirea in limbi este un dar al Duhului Sfant ce se poate manifesta si in vremurile noastre?
Astept sa vad o limpezire a ideilor si a nelamuririlor tale.
|
Mi-e teama ca ar trebui sa astepti prea mult, si nu imi permit sa iti rapesc din timpul cu folos...dandu-ti sperante desarte!
Oricum, iti recomand sa nu iti mai bati capul cu mine, daca tot nu gasesti nimic bun de citit in postarile mele...desi eu voi continua sa le citesc pe ale tale, pentru ca intr-adevar observ ca am ce invata din ele!