View Single Post
Vechi 30.04.2010, 21:53:19
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit Dragă Gabriella, (I)

Citat:
În prealabil postat de Grabriella Vezi mesajul
Va rog, stiti cumva ce sa intamplat cu Daniela? S-a despartit intr-adevar de Secta?
Cunosc tragedia acestei familii dar nu stiu deznodamantul.Stiam ca au divortat.
Dragă Gabriella,

La întrebarea ta am un răspuns cu vești bune. Daniela s-a întors definitiv în Ortodoxie, și o poți întâlni în fiecare duminică într-una din bisericile din orașul tău (Cluj). Regretele ei pentru perioada în care a fost amăgită de pucioși sunt acum adânci și sincere, iar clipa când își va face curaj să mărturisească (poate, chiar pe acest Forum, sau pe vreun blog dedicat subiectului) epopeea vieții ei și prin ce a trecut ea în perioada când îi simpatiza pe pucioși, pentru sfințenia lor fariseică, sper să nu fie departe.

Deocamdată, să consemnăm că o serie de afirmații “proorocești” din “Cuvântul lui Dumnezeul Pucios” privind implicarea Danielei în scrierea și publicarea în toată lumea a unei cărți care să-i aclame pe pucioși și să laude ideologia lor eretică s-au dovedit a fi niște minciuni sfruntate. Daniela nu numai că n-a mai scris nimic în favoarea pucioșilor, dar a găsit puterea să descopere singură adevărul și să se dezică radical și definitiv de ei. Iată aceste “proorocii” pucioase, în splendoarea înșelăciunii lor:

1. Daniela trebuia să se scoale din mijlocul teologilor BOR și să scrie împotriva BOR și să arate “minciuna” preoților ei. (Dar ea n-a făcut-o!):

“ O, fiilor mici, […] sunt Eu, Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt. Iar acum scol pe cineva din mijlocul celor ce-și zic că împlinesc ei Scripturile de nou Ierusalim. Ridic din mijlocul lor foc și ard minciuna lor, căci minciuna lor este fărădelege împotriva Mea, nu este lucrare de nou Ierusalim. Eu sunt lucrarea de nou Ierusalim” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)

2. Daniela trebuia să fie “inimioara cea nouă” care va scăpăra amnarul care aprinde scânteia care va înteți focul ce va arde în BOR. Ea urma să primească putere nouă pentru ca să împlinească porunca ce o primise prin “Cuvântul” Pucios. (Dar ea n-a primit nici o putere nouă și potrivnică și n-a mai aprins nici un foc în Biserică!):

Mă las cuvânt nou peste inimioara care scapără amnarul Meu pentru ca să iasă scânteia cea pentru focul Meu, pentru jalea Mea care vine de la omul minciunii; inimioară plăpândă în care Eu, Domnul, Mă voi slăvi și voi arde de durerea pe care Mi-a făcut-o omul mincinos. Mai întâi învălui în pacea Mea și în puterea Mea inimioara cea nouă, căreia îi dau putere nouă pentru ca să împlinească la cuvântul Meu.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)

3. Daniela urma să fie “o nouă Iudită” și o nouă Iudă care va lucra alături (de fapt, în subordinea) liderilor pucioși, adulați cu cuvintele “copiii cei unși” (adică, unși cu toate alifiile)ca să taie capul unui “Olofern cu trup de șarpe” ( adică, să-l intimideze pe patriarhul BOR, întinându-i imaginea și rănindu-i încrederea în sine. Patriarhul urma să se retragă, pentru a-i face loc acelui episcop care era agreat de către pucioși). Așa se anunța că se va împlini Scriptura aceasta de Nou Ierusalim. (Dar Daniela s-a dovedit “leneșă și neascultătoare” față de liderii pucioși cei unsuroși, motiv pentru care ei au și expulzat-o ulterior din proximitatea lor. Iar “Scriptura aceasta de Nou Ierusalim” – “Cuvântul lui Dumnezeul Pucios” care proorocește scrierea “cărții Danielei”, nu s-a mai împlinit nici până în ziua de astăzi):

Pace ție! Pace ție! Pace ție, copilă nouă! Fac din tine cărare pentru Mine spre oameni, și cărare pentru oameni spre Mine. Întărește-te în umilința inimii, iar sinele tău să fiu Eu, ca să pot Eu vorbi pe limba lor cu cei ce râd zădărnicindu-Mi planul Meu cel din Scripturile de nou Ierusalim. Așează-te cu dragoste cerească alături de copiii Mei cei unși, căci va să te trimit ca pe Iudita să te atingi de capul șarpelui, și apoi să-l rănești. El va țipa apoi de rușine și își va ascunde capul rănit și va fugi dinaintea Mea, și Eu Îmi voi împlini Scriptura aceasta. Amin.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)

4. Daniela ar fi trebuit să tragă semnalul de alarmă, precum că BOR nu-i judecă drept pe liderii pucioși-proorocii mincinoși. (Dar Daniela n-a mai scris nimic și nici nu i-a atenționat pe arhiereii BOR cum că ar fi “judecători nedrepți” cu “fenomenul” Pucioasa):

Spune-le la vrăjmașii Mei că ei nu Mă cunosc; spune-le că nu lucrează drept în judecata lor cea împotriva Mea, căci nu Mă cunosc.”(citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)

5. Trimiterea Danielei ca o “Iudită” la arhiereii BOR și cartea pe care urma ea s-o scrie ar fi trebuit să fie chiar împlinirea acestei proorocii. (Dar n-au fost: Daniela nu s-a mai dus ca o “Iudită” la arhiereii BOR, iar “proorocia” nu s-a mai împlinit!):

Spune-le pe numele lor, ca să le scriu în cer numele lor, spre mărturie împotriva Mea, căci cartea trimiterii tale între ei, este carte din cărțile Mele, este proorocie peste ei. (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)

6. Daniela urma să lucreze plină de “Duhul Sfânt dela Pucioasa”, și nu mâna ei urma să scrie, ci “mâna Domnului” ar fi trebuit să scrie prin mâna ei. (Dar, ori Daniela s-a lenevit, ori mâna “Domnului Pucios” a amorțit, cert este că lucrarea nu s-a mai ivit, iar “proorocia” nu s-a mai împlinit!):

Duhul Meu Cel Sfânt suflă peste tine, iar tu ești mâna care-Mi scrie dreptatea Mea. Voiesc să-ți dau mărire împotriva celor ce s-au sculat împotriva ta, fiindcă diavolul cel de peste tot Îmi pipăie toate planurile Mele și scoate limba lui la cei cu care Eu Mă sprijin între cer și pământ. Fac din tine așternutul picioarelor Mele pentru o clipă; pentru o clipă mică, fiindcă Eu sunt Dumnezeu mare și Mi-e milă de om, căci omul este mic. O clipă tu vei lucra prin Duhul Meu Cel Sfânt o lucrare așteptată de toți sfinții din cer și de pe pământ.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)

7. Scrierea Danielei era, chipurile, “așteptată de către toți sfinții din cer” și ea îi va rușina pe înțelepții din BOR, care îi învață pe alții numai de la ei, și nu vor să-i învețe de la Dumnezeul Pucioasei. (Dar scrierea n-a mai apărut, sfinții au așteptat degeaba, iar înțelepții BOR au rămas “ne-rușinați” și fără interes pentru învățăturile eretice ale Pucioasei):

Această lucrare va rușina pe cei înțelepți, pe cei ce s-au așezat ca niște dumnezei pentru calea oamenilor, pe cei ce s-au pus mai mari ca Mine peste sufletele multora care caută pe Dumnezeu, și omul cel plin de dor nu mai dă de Mine, și dă de ei.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)