Dragă Gabriella, (II)
8. Daniela urma să fie îndrumată concret de către liderii pucioși asupra stilului în care va scrie. Urma să i se arate și firul pe care trebuie să-l urmărească, ca “să se lege” firele și înțelesurile trecutului cu ale prezentului. ( Dar, ori pucioșii nu s-au priceput la îndrumat și la arătat, ori Daniela nu le-a înțeles îndrumările, ori nu le-a văzut arătările, cert este că nimic din ce era aranjat, nici n-a mai ieșit, și nici nu s-a “legat”):
“Vom lucra cu umilință și cu durere în cuvânt, căci toți cei care grăiesc pe pământ au duhul mândriei lor în grăirea lor, și aceștia iau de la oameni, nu iau de la Mine, fiindcă ei lucrează în voia oamenilor. Voi arăta firul Meu cel de la apostolii Mei, cel de la începutul bisericii Mele, și îl vom lega cu capătul cel de azi, ca să stea în fața celor de la început, și să dea seamă cei de azi pentru cele de azi, și să se pocăiască dacă vor voi și dacă vor putea să voiască. Dar acest lucru este urâciune înaintea Mea, căci desfrânarea lor Mi-a făcut mare rușine în cer și pe pământ.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)
9. Daniela era măgulită cu promisiunea că “va fi ridicată dintre hulitorii din BOR”, unde, cică fusese strecurată cu premeditare de către “Dumnezeul” Pucioasei, ca să aibă El acum ce scoate. Fiind o “inimioară blândă” și “curată la inimă”, ea va putea vedea în liderii pucioși pe “unșii Domnului”, iar în cuvântul lor, va vedea “Cuvântul lui Dumnezeu”. (Dar Daniela a rămas până la urmă între creștinii din BOR, unde este și astăzi, iar pe “unșii de la Pucioasa” i-a descoperit ca pe niște impostori și le-a aruncat în față cuvintele “Sunteți niște oameni răi!”) :
“ Te ridic din mijlocul lor, că de aceea te-am strecurat între ei, ca să te pot ridica azi, și să-Mi plâng durerea Mea cea de șapte mii de ani, că tu ești o inimioară blândă și bună și credincioasă lucrului Meu din zilele acestea, iar cel curat la inimă, acela Mă vede în mijlocul unșilor Mei lucrând și cuvântând cuvântul dreptății și al mântuirii.
10. Daniela era încurajată că-l va avea ca ajutor la scrierea cărții pe Ninel (Ioan), soțul ei, iar Ninel va fi și el răsplătit cu o parte din slava ei. (Dar Ninel n-a ajutat-o cu nimic, ba chiar a divorțat de ea și părăsit-o tocmai pentru că avea impresia că le face prea mari concesii pucioșilor. Nici vorbă să mai ia și din slava Danielei, primită la lansarea cărții, carte care n-a ieșit, pentru că nu s-a mai scris):
“Ai lângă tine ajutorul Meu, ai pe copilul care Mă ajută pe Mine cu iubire. El te va ajuta, căci te voiește lucrând, și va lua și el din slava Mea care va ieși de la lucrarea ta pentru Mine.“ (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)
11. Daniela era măgulită cu cuvinte sforăitoare: ea va fi “armă de apărare” a BNI (Bisericii Noul Ierusalim), ostaș viteaz în Armata Domnului ( a nu se confunda cumva cu Oastea Domnului, care e altă mâncare de pește) care se va lupta cu Antichristul ascuns printre slujitorii BOR. Și pentru că Daniela tocmai își amânase examenul de licență după cei 4 ani urmați de ea la Facultatea de Teologie, “Domnul Pucioasei” îi mai promitea și că îi va echivala cartea pe care o va scrie cu examenul de licență, deci ea nu va mai trebui să-l susțină pe cel de la Facultate. (Daniela n-a mai apărat BNI, nu s-a mai înrolat voluntar în “Armata Domnului de la Noul Ierusalim” și a refuzat să i se echivaleze “din cer” examenul amânat de licență cu “cartea” pe care urma s-o scrie, prin simplul fapt că n-a mai scris-o. Apoi, ca să fie în legalitate, și-a dat examenul aici, pe pământ, fără nici o scamatorie sau “premiu din cer”):
“Am venit nu demult și te-am pregătit prin unșii Mei și te-am întărit ca să poți prin puterea Mea. Tu te-ai plecat și ai zis să fii a Mea după voia Mea, și acum te cer, și voi fi cu tine ca să lucrezi o clipă pentru Mine. Fac din tine armă de apărare a bisericii Mele, viteaz destoinic în armata Mea, căci tu ai învățat arma. Acesta este examenul tău pentru arma pe care ai învățat-o din cărțile bisericii, iar premiul ți-l voi da Eu și nu omul, că te voi curăța de toate păcatele pe care le-ai făcut ca un om, și îți voi da mântuirea cea de la Mine. Ascultarea ta de cuvântul împlinirii Mele în om să n-o calci, că te fac datoare Mie, fiindcă îți dau arvuna Duhului Meu Cel Sfânt, și cu ea vei grăi împotriva omului care a îmbrăcat haina lui antichrist pe sub haina de slujitor al bisericii.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)
12. Danielei i s-a prezentat apoi modelul “eșuat” al arhiereului Irineu, care a fost “laș și cu iubire de sine” și n-a avut putere ca să stea cu liderii pucioși (“unșii cei mici”) până la capăt, așa cum le promisese el lor, cum că “va accepta până și caterisirea pentru asta”. Asta ca nu cumva să-i vină ideea să “eșueze” și ea cum a făcut “lașul” de Irineu, cel “plin de iubire de sine”. (Dar acest lucru chiar așa s-a și întâmplat: Daniela a făcut exact ce a făcut și Irineu, dezicându-se ferm și definitiv de pucioși. S-a văzut de aici că “Domnul Pucioasei” nu avea atâta forță de scruta viitorul, ca să poată anticipa așa ceva, o asemenea incredibilă “defectare”):
“Mi-e milă de gloatele cele fără de cunoștință, și nu are cine se ridica pentru neamul omenesc ca să-l scol spre mântuire, că arhiereul Meu de la care am așteptat lucrare vie după ce i-am dat să aibă, a căzut din cer, că a fost fricos și că s-a rușinat cu Mine și cu unșii Mei cei mai mici. Mă zbat să-l scol și pe el, că e curat, dar e neputincios, că a vrut să poată prin el, nu prin Mine. El vede minciuna lui antichrist și plânge cu inima, dar e laș și are iubire de sine, și de aceea a dat să Mă părăsească și să nu Mă mai cunoască prin cuvântul Meu cel nou, și să se ascundă apoi. Dar vreau să-l scot curat, să-l scot de sub vina aceasta și să-l măresc, pentru numele Meu și numai pentru numele Meu, care stă mare peste grădina cuvântului Meu și care se face mare din grădina Mea din România. Atât mai am viu în România; cu atâta nădejde am mai rămas pentru învierea cea din morți a bisericii.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)
13. Danielei i s-a poruncit să se ridice la luptă și să-l omoare pe antichristul ascuns în BOR, dar nu singură, de capul ei, ci “unită cu cei din grădină” (adică “binecuvântată” de către liderii pucioși-proorocii mincinoși, care urmau să-i dirijeze îndeaproape scrierea, ca să o ajute ca “să poată”), iar scrierea Danielei să iasă așa cum vor ei. (Dar nici Daniela nu s-a mai ridicat “la luptă”, nici binecuvântarea liderilor pucioși n-a fost altceva decât apă de ploaie. Scrierea Danielei nu a mai ieșit așa cum voiau liderii pucioși, deoarece n-a mai ieșit deloc):
“Ridică-te, căci Eu sunt Cel ce Mă ridic în tine ca să spun: "Înviați, voi, oase uscate!". Amin, amin, amin. Pregătește-te cu iubire, și cu puterea Mea te îmbracă și stai unită cu cei din grădină ca să te ajute ei să împlinești porunca Mea. Ei te vor binecuvânta din partea Mea și te vor ajuta să poți și să fii arma Mea pentru moartea minciunii lui antichrist.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)
|