Dragă Gabriella, (III)
14. Danielei i s-a promis că nu va fi singură, ci toți “șfinții pucioși” se vor scula și-i vor șopti la ureche ce să scrie, și va scrie cartea împreună cu sfinții. Îndeosebi șfântul prooroc Daniel, cel care-i poartă numele, o va ajuta cel mai mult. ( Dar ajutorul de la “șfinți” ori n-a existat, ori n-a fost bun de nimic, ori Daniela a fost cam tare de ureche și n-a auzit nimic din ce i-au șopotit “șfinții” la ureche. Cartea tot nu s-a mai scris, cu tot ajutorul promis al sfinților):
“Se vor scula sfinții și îți vor da lucrarea lor cea din mijlocul bisericii, că pentru totdeauna au dat-o. Se va scula proorocul Daniel și te va ajuta din cer și mulți vor cerceta cu amănuntul cartea pe care o scriu cu tine și multă înțelepciune voi coborî prin ea pentru cei ce așteaptă scăparea din robia lui antichrist.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)
15. Danielei i s-a promis că cel mai prețios sprijin va fi însă tot “Cuvântul Pucios”, care se va coborî din cer prin intermediul liderilor pucioși, care o vor îndruma pe Daniela ce și cum să facă, în toată vremea lucrului “Dumnezeului Pucios” și a “cerului” cu ea. Daniela urma să “meargă pe fir”, făcând echilibristică pe sârmă întinsă. ( Această “însoțire în toată vremea lucrului” n-a mai existat, îndată ce “lucrul” la carte n-a mai existat. Daniela n-a mai “mers pe fir”. Așadar, încă o proorocie mincinoasă) :
“Cuvântul Meu cel din cer te va însoți în toată vremea lucrului Meu cu tine și vom lucra cu cerul alături. Mergi pe fir, căci firul este întreg de la capăt la capăt, și caută să vezi cine a rupt firul și unde este nodul pe care Eu l-am înnodat mereu la ruptură, l-am înnodat tainic, ca să-i am pe cei de azi și să lucrez lucrarea cea de la capătul firului, lucrarea cea de nou Ierusalim peste pământ, iar firele lăturalnice sunt alte fire și n-au putere să ajungă la început și la sfârșit.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)
16. Cartea care va fi scrisă de Daniela la îndemn dumnezeiesco-pucioșesc i s-a promis că va fi totodată lucrarea ei de licență la școala teologică a “bisericii din lume”, iar numele ei de “scriitoare” va fi mare în cer și pe pământ. (Dar n-a fost să fie așa. Daniela și-a dat mai târziu examenul de licență la “școala bisericii din lume”, ca orice absolvent obișnuit de teologie. Numele ei a rămas un nume obișnuit în școala bisericii, un nume de profesoară de religie ca oricare altul) :
“Scoală-te și scrie! Amin, amin, amin. Aceasta este cartea ta de titlu de la Dumnezeu după ce ai învățat în școala bisericii de azi. Ferice ție pentru numele tău cel de după școala aceasta, căci toți cei ce și-au luat nume mare prin școala bisericii au prins învățătură să-Mi dărâme biserica Mea cea de la Mine și de la urmașii Mei cei sfinți lăsată.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)
17. Bineînțeles că “lucrarea” Danielei, ca orice mecanism, nu putea începe fără “ungere” de la “unșii” pucioși. După ce va primi ungerea și binecuvântarea lor, Daniela va putea scrie repede și cu mult spor și “va lucra minunat”. (Dar n-a mai lucrat, nici minunat, nici ne-minunat, ceea ce înseamnă că “ungerea” și binecuvântarea liderilor pucioși nu i-au fost de nici un folos):
“Vino și ia ungerea Mea pe care o cobor pentru tine prin unșii Mei ca să scrii. Scoală-te și scrie! Amin. Scrie repede, că vremea este aproape. Eu vin curând […]“Scoală-te și scrie! Amin, amin, amin. Eu sunt Dumnezeu Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt. Întreită binecuvântare pun peste tine, și vei lucra minunat lucrarea Mea cu tine, căci Eu îți dau de la Mine.”(citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)
18. Dacă chemarea Danielei nu va fi de ajuns, poate că o poruncă va fi mai de efect. Daniela primește poruncă fermă să se apuce de treabă. De asemenea, toate puterile cele potrivnice sunt puse la respect, deci nici o opreliște nu mai stătea de acum în calea Danielei. (Și atunci, de ce n-a fost ea în stare să scrie nici un rând, lăsând de rușine ditamai proorocia?):
“Ție îți poruncesc: scrie! Amin. Orice putere potrivnică să cadă și să se tragă în lături la porunca Mea cea pentru moartea lui antichrist și pentru învierea morților. Amin. Eu sunt Cel dintâi și Cel de pe urmă, și sunt Cel ce sunt. Amin, amin, amin. “(citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)
19. “Proorociile” pucioșilor curgeau lanț. Liderii pucioși, auto-alintați cu cuvintele lămuritoare “fiii cei unși în grădină” (ca să nu se înțeleagă cumva de cineva că ar fi unși pe altundeva) erau apoi chemați să ia din mâna Danielei “cartea” (pe care ea n-a mai scris-o niciodată) și s-o trimită pecetluită la toate bisericile, de pe tot pământul. (Poate că n-au reușit ei să o trimită chiar la toate, pentru că până acum nici o biserică n-a primit vreun exemplar, iar pământul e cam mare, e rotund și cam greu de străbătut în întregime cu piciorul):
“Fiilor unși în grădină, luați în mâini ungerea Mea cea pentru inimioara care va lucra prin lucrarea Mea cu voi și va da semnalul minciunii lui antichrist, care a înșelat toată lumea. Luați apoi din mâna ei cartea și dați-Mi-o Mie s-o pecetluiesc prin mâna voastră și s-o trimit bisericilor și peste tot pământul. Și se va vedea biserica Mea cea cu voi, căci v-am răscumpărat dintre oameni ca să fiți Mie biserică sfântă întru venirea Mea.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)
20. Cartea pe care urma s-o scrie Daniela era denumită într-un final “lucrul cel pentru nimicirea proorocului mincinos”. (Întrucât “cartea Danielei” n-a mai ieșit vreodată la lumină, și nici șanse pentru viitor nu se prea întrevăd, înseamnă că tocmai acesta era aluzia la proorocul mincinos: tot ce s-a spus despre “cartea Danielei” era o proorocie mincinoasă):
“ Iată, am adus la voi lucrul cel pentru nimicirea proorocului mincinos, care s-a așezat în loc părut sfânt, ca slujitor al Meu, dar el este antichrist, iar Eu sunt Dumnezeu Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt, și sunt Cel ce sunt, și sunt Cuvântul Care suflă și nimicește pe antichrist, omul fărădelegii, care s-a așezat în loc numit sfânt drept Dumnezeu.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)
|