View Single Post
Vechi 01.05.2010, 00:24:38
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Eu am alta problema pentru care sunt pro relatii inainte casatorie (dar in anumite limite).
Exista posibilitatea infertilitatii la unul sau altul dintre parteneri si asta de obicei se descopera dupa ce se incepe viata sexuala.
Rar se descopera anumite anomalii sau boli ce duc la infertilitate, in timpul fecioriei.
Abia cand vezi ca trece timpul nu apare sarcina incepi sa-ti pui problema si sa mergi la medic.
(..)
Asa ca intrebarea este f.delicata.
Intrebarea nu e deloc delicata ci raspunsul tau este cu probleme.

Sophia, dar la o adica nu este justificata si infidelitatea si chiar divortul daca scopul este de a avea copii?

Ca pana acum ne-ai demonstrat ca din perspectiva asta justificate si relatiile premaritale, si uciderea copiilor inca nenascuti..

Si chiar la o adica nu e nimic neortodox, e o dorinta tat de legitima incat poate justifica aproape orice si Dumnezeu ar trebui sa binecuvanteze orice mijloace folosite in acest scop.
Iar daca nu, macar sa intoarca discret spatele si sa se faca ca nu vede.

Doar totul e pentru un scop nobil, iar viata ne-a invatat foarte bine machiavelismul, nu?

Eu chiar nu inteleg de ce incerci sa te convingi ca esti ortodoxa sau ai treaba cu Biserica Ortodoxa cand toata gandirea ta morala se pare ca este o adevarata bataie de joc la adresa celor mai elementare principii crestine care tin de viata de familie.

Dupa tine, pentru o casnicie reusita este necesar ca barbatii sa curveasca putin inainte si probabil femeile sa se prostitueze putin..

Nu te-ai gandit niciodata ca modul asta de gandire pacasatos s-ar putea sa fie pana la urma cauza tragediei tale?

Pentru ca indiferent cat te-ai spovedi de celelalte pacate, faptul ca nu-ti dai seama ce uraciune este in fatza lui Dumnezeu acest fel de gandire, ba mai mult, il consideri perfect justificat si moral, pacatul asta nu-l poti spovedi si ramane si atrage alte si alte pacate si nenorociri..

Last edited by AlinB; 01.05.2010 at 00:34:35.
Reply With Quote