View Single Post
Vechi 01.05.2010, 09:13:30
anamaria.lupu anamaria.lupu is offline
Member

Data înregistrării: 25.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de casiana Vezi mesajul
Daca as avea certitudinea ca lucrurile, in timp, se vor schimba in bine,daca as sti ca vom putea trece peste aceste obstacole m-as inarma cu mai multa rabdare, m-as ruga si as astepta marea minune..dar daca ea nu se va intampla niciodata? Daca toate incercarile mele de a resuda ruptura dintre noi vor fi in zadar?
Iubita mea,reciteste ce am pus intre ghilimele mai sus! din aceste vorbe se vede neincrederea ta in divinitate,pierderea credintei.TE inteleg ca disperarea care te-a cuprins iti intuneca vederea si nu vezi scaparea,dar pastreaza-ti in inima credinta in Dumnezeu.Oare tu nu stii ca suferintele iti spala pacatele si te curatesc pentru a intampina ulterior fericirea? Te rog sa ai incredere totala in Dumnezeu si in Maica Domnului,carora spui ca te rogi.Nu te ruga fara credinta in suflet.Roaga-te pentru solutia salvatoare ca si cum ti s-a oferit deja si dupa credinta ta,iti va fi oferita de Dumnezeu.
Dupa credinta omului se da! Vino la biserica,vino la MAslu,sa vezi ce usurare iti umple sufletul.
Toate cele bune,Doamne-ajuta!
Reply With Quote