Citat:
În prealabil postat de casiana
Daca as avea certitudinea ca lucrurile, in timp, se vor schimba in bine,daca as sti ca vom putea trece peste aceste obstacole m-as inarma cu mai multa rabdare, m-as ruga si as astepta marea minune..dar daca ea nu se va intampla niciodata? Daca toate incercarile mele de a resuda ruptura dintre noi vor fi in zadar?
|
Iubita mea,reciteste ce am pus intre ghilimele mai sus! din aceste vorbe se vede neincrederea ta in divinitate,pierderea credintei.TE inteleg ca disperarea care te-a cuprins iti intuneca vederea si nu vezi scaparea,dar pastreaza-ti in inima credinta in Dumnezeu.Oare tu nu stii ca suferintele iti spala pacatele si te curatesc pentru a intampina ulterior fericirea? Te rog sa ai incredere totala in Dumnezeu si in Maica Domnului,carora spui ca te rogi.Nu te ruga fara credinta in suflet.Roaga-te pentru solutia salvatoare ca si cum ti s-a oferit deja si dupa credinta ta,iti va fi oferita de Dumnezeu.
Dupa credinta omului se da! Vino la biserica,vino la MAslu,sa vezi ce usurare iti umple sufletul.
Toate cele bune,Doamne-ajuta!