View Single Post
Vechi 01.05.2010, 09:52:37
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de izotaurel Vezi mesajul
Nu inteleg cum de Dumnezeu a facut pact cu Ieftae judecatorul sa ii omoare pe amoniti daca el fiind Atotstiutor stia ca Ieftae isi va sacrifica propria fiica. Cum poate Dumnezeu permite un sacrifiu uman ?
.
Ieftae ii ceruse lui Dumnezeu biruinta in lupta si Dumnezeu i-a dat. Ieftae i-a promis lui Dumnezeu ca-i aduce jertfa pe primul care ii va iesi in cale cand se va intoarce acasa. Dumnezeu nu a cerut niciodata astfel de jertfe, chiar le-a interzis. Daca ai ajuns la Judecatori ai trecut probabil si pe la Deuteronom 18:10, unde spune:
"Să nu se găsească la tine de aceia care trec pe fiul sau fiica lor prin foc, nici prezicător, sau ghicitor, sau vrăjitor, sau fermecător".
Deci Ieftae a facut un act inutil si paganesc, inspirandu-se de la neamurile vecine care isi aduceau copiii ca jertfa zeilor lor.

Parerea mea e sa nu mai citesti Vechiul Testament daca nu are cine sa ti-l explice, caci vei intelege gresit si credinta ti se va clatina. E drept ca Dumnezeu este foarte sever cu pacatul si il pedepseste, dar acum s-a aratat Hristos si ne-a dat sansa de a fi iertati daca ne pocaim, ne-a aratat calea catre rai si iubirea lui Dumnezeu.

Citeste Noul Testament, Evangheliile, si acolo vei gasi vorbindu-se de dragostea cea mare a lui Dumnezeu pentru om, de Iisus si sacrificiul Lui pentru oameni, pe care ii iubeste atat de mult incat a suferit pentru ei dispretul si moartea pe cruce. Credinta ta se va intari cand vei citi aceste lucruri.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote