Citat:
În prealabil postat de bmadalin
Eu zic sa va mai ganditi. Exista 3 situatii: iubitorii de animale, indiferentii si uraciosii de animale.
Un iubitor de animale nu o sa arunce niciodata animale pe strada. Ca le iubeste. Sa iubesti si sa-l arunci nu se pupa. Asa cum nu se pupa uraciosu' de animale cu catelu' rapciugos.
Apoi exista indiferentii. Astia or mai arunca pe strada.
Si uraciosii, care si ei ii arunca sau poate nu-i arunca pe ca-i urasc si nu au nici in curte.
Asadar ca <<daca ii iubiti de ce nu-i luati>> nu tine.
Eu am luat 3 si le-am gasit camin. Alti prieteni si mai multi. Daca uraciosii si indiferentii arunca cate 100 pe zi, nu pot sa-i ia cei care iubesc animalele in casa.
Deci nu v-ati ales bine pe cine sa criticati. Criticati-va intre voi, ca nu iubitorii ii arunca. Ci tot voi sunteti cei care ii aruncati.
|
clasificarea ta e eronata din start ! nu insemana ca nu iubesti animalele daca nu esti de acord cu tigania romaneasca ce insemana cainii vagabonzi !
Anul trecut, prin august ma aflam in Braila (eu sunt clujean), am ramas socat de cati caini pe strada am vazut in orasul ala, pur si simplu nu m-am putut plimba prin oras, asa erau de multi, la fiecare colt de strada...de abia am reusit cu mare atentie sa ma strecor pe aleea principala a orasului ,si unde vedeam ciani, treceam frumos pe trotuarul celalalt !